Deletedmom322 4 numaraya geçtik ama hiçbi yerde bulamıyorum, 1 palet kullanabildim. Şimdi mecbur natural aldım ama sensitive Daha iyi gibiydi sanki. Ben mi bulamadım, yoksa artık marketçinin dediği gibi üretilmiyo mu?
Mercansmom Deletedmom322 bende aynı dertten muzdaribim sensitive olani kaldırdılar natureli çıkardılar ama sensitive daha yumuşak daha genişti. Üstelik natural kadar sızdırma yapmıyordu 🙄
Birminikstory Deletedmom322 biz internetten alıyoruz canım aynı 4 numara marketlerde kesinlikle bulamıyoruz
Deletedmom322 Oglusum5357 ben de hiç sevmedim, neye göre üretmiyolar acaba. Genel olarak sensitive den memnun herkes ama
Deletedmom322 Birminikstory hangi siteden alıyorsunuz acaba, ben sadece trenyolda gördüm. Ordan mı aldınız?
Fulyag Deletedmom322 Piyasada yok bildiğim kadarıyla ama Akakçede aratırsanız hem fiyat hem de hangi sitelerde satıldığını görebilirsiniz 😊
Mercansmom Birminikstory n11 den sipariş verdim natural gönderdiler soruncada paket değişti içerik aynı dediler ama sensitive değildi yani basbaya natural di geri yolladım. Aldığınız satıcının ismini biliyormusunuz acaba ben daha küçük numara arıyorum gerçi ama varsa
Birminikstory Mercansmom siparişleri eşim veriyor sordum şimdi oda hatırlamıyorum bi bakayım dedi kolyecim diye bir satıcı ama şimdi baktık hepsini naturele çevirmiş 😅 sanırım bizde bir daha alamıcaz 😟