Vldn0212 Benm bebeğim 2 ay 28 günlük ve 5100 gram. Kilo alımı çok az . Mama vermeme rağmen alamıyor acaba herkesin bebeği böyle mi? Her gören bir aylık mı diyor çok moralim bozuluyor 😓
Yusufumm06 Vldn0212 benimde oğlum 26 aylık 10 kilo troidten dolayı mı almıyo bilmiyorum ya bi türlü kilo aldıramadım
ozlemaryaslan3 Vldn0212 Tiroitim yüksek benim acaba onla bir alakası var mı kilo alımı birde gebelikte şeker hastalığı yaşadım hala devam ediyor
Vldn0212 Yusufumm06 az önce doktora da sordum yer yer ama kilo alamaz dedi. Modum çok düştü. Etrafta tombik bebek görünce bile canım sıkılıyor 😓ne olacak bu böyle bilmiyorum sizde hap kullanıyor musunuz bebeğinize
Mavi22 Yusufumm06 aynı ay aynı kiloda bebeklerimiz . Bizde tiroid çıkmadı ama tahlillere baktım bakılmamış sanırım çok zayıf 10 kilo bile yok kızım o yüzden çok kafama takıyorum
Vldn0212 ozlemaryaslan3 biz üç aylık olacağız daha yeni 5 kilo olduk tabiki de az değil neresi az bunun?? 15 günlük bebekten bahsediyorsunuz
Vldn0212 ozlemaryaslan3 bebeklerin ilk bir ayda 700-1000 gram alması beklenir sizin bebeğiniz 15 günde 900 gram almış daha ne olsun
Ebru08 Benim bebeğim doğduğundan beri kullanıyor ve kiloya bağlı olduğunu düşünmüyorum yaşına göre kilosu var ve doktorum ilaçla bı alakası yok dedi ilaç kılo aldırmaz ver aldırır diye bae yok yani