Deletedmom_268 Günaydın kızlar. Akşama eski iş yerimden 2 arkadaşım gelecek çok fazla bir şey hazırlamak istemiyorum ama aklıma da bir şey gelmiyor açıkçası ne hazırlayabilirim sizce kaç çeşit ikramlık hazırlamalıyım
CaninannesiCemre Deletedmom_268 Ben yeni keşfettim bunu ,çok da pratik..Milföy hamuruyla pizza yapabilirsiniz 🤗
Deletedmom_268 MyDarlingSon çay zaten iş çıkışı gelecekler aç olurlar büyük ihtimalle doyurucu da olmasını istiyorum
MyDarlingSon Deletedmom_268 Mercimek köftesi ya da patates salatası, sigara böreği, poğoça ve kek yeterli olur birde kurabiye🤩
Derya-Anne Deletedmom_268 Kısır Patates salatası Islak kek Islak kurabiye Ağlayan pasta Mayasız pişi hem hızlı hem pratik Rus salatası Tuzlu kek Sigara böreği Soslu tart kek Üzümlü cevizli kek Havuçlu tarçınlı kek Seçenek çok bacım hangisi kolayına giderse artık 🥰
Asel5Lina Deletedmom_268 işten geliceklerse doyurucu bişeyler olabilir çayın yanına poğaça kek mantı veya makarna salatası kurabiye
Sblock Deletedmom_268 tatlı olarak 3 kaşık tatlısu yapabiliesiniz çok basit zaten malzemeside az Aç gelirler dediğiniz için poğaça yada börek olsa iyi olur yanına yoğurtlu bir tarif olabilir yoğurtlu brokoli salatası hemen yapılıyor brokoli mısır turşu yoğurt mayonez sarımsak karıştır bitti birde kısır olabilir yada fırında mücver yapabilirsiniz poğaça yada börek yapacaksınız o ara atar pişirsiniz onuda aklıma gelenler bunlar şimdiden afiyet olsun 😇