Bebetonunmotheri Bebekken sabaha kadar uyuyan kızım son 2 aydır geceleri kalkiyor ben duymazsam kalktigini birdaha uyutamiyorum kesintisiz 2 saat kendini sallatiyor. Napcagimi sasirdim bana akil verin anneler lütfen Besiksiz asla uyumaz sallanmadan asla Yada memede uyuyor uyku canina tak ederse
handemiyy Bebetonunmotheri desteği kesemiycekseniz uyku eğitimi alın inanın sabrınız yetecekse 3 günde mucize olacak ve gece beslenmesini de kesmeniz gerek artık
Benherseydenoncebiranneyim Benim kızım da 14 aylık son 1 aydır falan sabah 5te bi kalkıyor (bu bazen 3, bazen saat 4 oluyor) 2 saat ayaktayız. 2 saat sallıyorum anca uyuyoruz. Çözümü nedir ben de merak ettim :(
Bebetonunmotheri Benherseydenoncebiranneyim gercekten sasiriyorum nasil bu kadar uykusuz kalabiliyor bu bebeler😂
starwomen Bebetonunmotheri burada bu konuyla ilgili açılmış postlar var onlara bir bakın isterseniz. Bir anda kesilmiyor zaten yavaş yavaş kesiliyor
handemiyy Bebetonunmotheri işte o yüzden de sürekli emmeye kalkıyor bunun başka yolu yok becerebilürseniz 3 gün içinde rahat uyku uyursunuz