Hasretmommm 5aylık bebeğim grip rahat nefes alamıyor gece ateşini ölçtüm 37 dereceydi biraz ince giydirdim biraz düştü ateş düşürücü tada başka yapabileceğim ne var Yardımcısı olurmusunuz ilk bebeğim bilmiyorum ne yapacağımı
fik Kuzu benim bebeğim 53 günlük sürekli burun temizlemesi yapıyorum her uyandı mı bir de uyurken yüz üstü yatırıp başını yan yapıyorum rahat nefes alıyor doktor demişti yüz üstü yatır diye
Hasretmommm fik fik Anlıyorum :( Bende yaptım gündüz de şuan uyuyor yapmak istemedim sabah tekrar yapayım olmadı , yüz üstü uyumaz hiç hep yan veya şort üstü uyuyor
fik Hasretmommm gece yatıyorum ben şuan güvenle uyuyor başını yan yapınca geceleri güvenmiyorsan canım yan uyusun doktor yan ve sırt üstü dedi
Hasretmommm Ateşi geçmezse carpol vs mi versem ki sık sık emziriyorum ama şuan ateş düşürücü falan vermedim
fik Hasretmommm onu biliyorum benim bebiş küçük diye ilaç vermedi doktor ateşi 38 olursa hastaneye getir dedi bir anlından birde karnından ölç ikisinden biri 38 olursa gel yatış verecez dedi