Duyguseli_12 Kızlar bugün teyzemden duydum 153 arayıp sosyal yardım kuponu almak istiyorum diyorsunuz yapı krediden size tek seferlik 2 bin TL veriyorlarmış haberiniz olsun sizde alın bankada hesabınız olsun olmasın yine veriyorlar
_mom10 Duyguseli_12 öncelikle paylaştığın için teşekkür ederim 🙏bilgi alırsan yazar mısın yarın zahmet olmazsa 🌸
Duyguseli_12 Seda3399 beyzacmvrc Irem5 beyzacmvrc perikizii beyzacmvrc Kızlar 153 aradım başvurmak için sadece İstanbul için gecerliymis oda İstanbul’da yardım başvurun varsa size veriliyor başvurunuz yoksa sizin adınıza başvuru yapılıyor herhangi bi yardım olunca size uyuyorsa size direk veriliyormuş başvuru biraz sürüyormuş bilginiz olsun
perikizii Bu İBB nin yaptığı bir yardım sanırım acaba sadece İstanbul için mi geçerli yoksa her il e veriyorlar mı?
Duyguseli_12 perikizii o kadarını valla bilmiyorum her ile veriliyor mu ben İstanbul’dayım teyzem de basvurcam arakadaslarim almış dedi evet İBB verdiği yardım
Duyguseli_12 beyzacmvrc şartlarını bilmiyorum cnm teyzem herkese veriyirlar dedi İBB verdiği yardimmis sende başvur dedide yarın arayıp tam bilgi alcam
Duyguseli_12 Irem5 canım o kadar tedayli bende bilmiyorum bugün teyzemden duydum çoğu kişi almış dedi bende yarın arayıp basvurcam sende başvur dedi bende burdaki annelere diyim dedim onlarda basvursun dedim
Duyguseli_12 beyzacmvrc canım başka yardıma uygun görseler başvuru yapmana gerek kalmadan sana otamatikmen geliyor sen istanbuldaysan başvur başka yardımlar olsa geliyor sana ne olur ne olmaz başvur kendine