Fadimana42 Anneler oğlum 10 ay 25 günlük 5 gün sonra 11 aylık olacak ama ne emekliyor ne de yürüyor hiç çabası da yok öyle normal mi acaba sizin bebekleriniz nasıldı?
Fadimana42 42gulfe_kctrk öyle mi insan Bi tedirgin oluyor içten içe kimseye belli etmiyorum ama sürekli çevrenin de lafı bitmiyor kulak kapatıyorum yinede olmuyor siz tecrübeli annelere sorayim dedim
Fadimana42 Adenimin o zaman bizim ki normal seyrinde ilerliyor daha da geç olabilirmiş demek ki panik yapmamak da elde değil
Fadimana42 Dnzdmr bende kendimi öyle avutmaya başladım emeklemedi yaşına yurur diye de bakalım ne olacak 😅
Birdunyabircennetannesi Fadimana42 Normal Emeklemek zorunda değil Emeklemeden yürüyen bebekler var. Yürümesi içinde 18. Aya kadar yolu var
Sun_mom Fadimana42 bence ne kadar geç o kadar iyi koşacak evin içinde yok düşmesin yok çarpmasın ama nere kayboldu vs vs😊hem endişelenmeyin dicem de anneyiz işte annelik demek = endişe etmek demek bence😊
Fadimana42 Sun_mom benim oğlumdan büyük çocuğu olan arkadaşlarım da aynı sizin gibi diyorlar bana ne kadar geç o kadar iyi şimdi iyi günlerin diye 😅 kesinlikle annelik bambaşka Bi duyguymuş elinde olmuyor bazı düşünceler 😍
Sun_mom Fadimana42 evet çok iyi anlıyorum,anne olmadan anlamazsın dediklerinde çok sinir olurdum ne var anlamayacak diye.Anlamıyormuşum😃
Mtzzeynep Fadimana42 15aylık hala yürümüyor ama o haliyle bile çok yaramaz Allah bana acıyor ne kadar geç yürürse o kadar iyi diye düşünüyorum yoksa hiç tutmanın imkanı olmaz.
Fadimana42 Mtzzeynep evet yaramazlıklarını her türlü yapıyorlar emeklemeden yürümeden geri kalırlar ama yaramazlık yapmaktan asla geri kalmazlar 😅
Fadimana42 Birdunyabircennetannesi belki bende siz gibi iyi ki gec yürümüş derim bakalım ne olacak 😅 teşekkür ederim 🌸
Meovvmeovv Fadimana42 hiç emeklemedi benim kızım 11 aylık gibi bizim elimizden tutarak yürüyodu sonra babası oyun yapa yapa bıraktı cesaret verdi yürüttü
Fadimana42 Meovvmeovv cesarette vermek lazım haklısınız ve bunu da oyunla yapmak mantıklı bende deneyim inşallah teşekkür ederim