Nacafa Raziye0328 ertes72 içtiğinizde 8 saat ella içtiğinizde 1 hafta emzirmemeniz lazım. Ella daha etkili
Omerverdem Ertesi gün hapları emzirirken önerilmez illa alacaksanız ertes alabilir 24 saat boyunca süt vermeyip sütünüzü sağıp dökebilirsiz
Defneli Ertes72 kullanmıştım 6 sat emzirmedim emzirmeden önce de sütümü sağıp attım kızım o zaman 8 aylıktı şimdi 3 yaşına girecek çok şükür bişey olmadı o 6 saatte mama verdim
Raziye0328 Defneli peki 6 aylık bebeğim hiç regl olmadım ve düzenli emziriyorum yumurtlama olmadığından gebelik olmaz diye bir yazı okudum ne kadar doğru olabilir
Aslicamm Raziye0328 yanlıştır çünkü her an yumurtlayabilirsiniz belki yumurtanız oluştu ama o ara korunmasız ilişkiniz oldu ve o yumurta dollendi regl olamadan hamile kalmış olursunuz
Defneli Raziye0328 1 gün olduysa yarın test yapıp ona göre ilacı alıp için Bildiğim kadarıyla ilacı 4 güne kadar içebiliyorsunuz
deryaortac Defneli ay benim 3 yaşında oğlum iki aylık da oğlum var ve tırsıyorum prezervatif yırtılması sonucu 9 saat sonra aldım ama içim içime sığmıyor atamıyorum aklkmdan inşallah işe yarar die dualar ediyorum