yaaa mrb güzel anneler İnternet olur instagram olur ferace alabileceğim sayfalar nedir yardımcı olursanız çok sevinirim artık ferace giymek istiyorum da
-Omrumm- yaaa eminos butikten aldım 1 kere alışveriş yaptım ama memnun kaldım modellere bakabilirsiniz
Mavigri yaaa Ande tesettür emare,lemaye,yade butik googledan bakabılırsınız feraceleri hep bol kloş ben cok begenıyorum
___ İpek tekstil 3 tane ferace aldım çok kaliteli,emarecolletion burdan da aldım çok kaliteliydi,eminos butik burdan da kışlık hırka almıştım buralar tavsiye ederim güvenilir ve kaliteli siteler .
Mavigri yaaa Ande tesettürden mahinur elbise ferace sipariş ettm bugun mint rengi daha önce de kloş ferace soft mavi almıştım çok dökümlü hoş duruyordu o yüzden yine bu siteden aldım diğerlerinden almadım henüz ama modelleri çok güzel duruyor bende yeni başladım ferace gıymeye
___ yaaa kışın ferace giymiyorum sadece yaz ayında giyerim, kışlık uzun kabanlarım var yada yağmurluğum var uzun onları giyiyorum dışarda
yaaa 10 yıldır hep pantolon tunik giydiğim için acemiyim artık adam akıllı tesettüre yakışsın istiyorum
yaaa Mavigri çok güzel bende işe başlayacağım birkaç haftaya artık dışarı pantolon ile çıkmak istemiyorum
Mavigri yaaa bakın modellere ferace büyük kolaylık gerçekten hemde olması gereken giyim şekli o bizim için bende yeni başladım iki ay oluyor inşallah hep yapabilirim iyi gidiyor şuanlık alışınca gider birde sana tavsiyem direk siyah alma siyah giyince direk bir ağır geliyor eskiden daha mı iyiydi diye bir düşünüyor insan ama güzel sevdıgın bir renk olup böyle elbise gibi çıkınca daha güzel hissediyorsun bende öyle oldu yanı sıyah vardı gıymedım pek 😋
yaaa Mavigri ya normalde de tüm kıyafetlerim nerdeyse siyah çok seviyorum siyahı malum çok fazlada alınmıyor ferace siyah ve bir iki renk sabit olsa iyi olur diye düşünüyorum
Mavigri yaaa bende de siyah ve soft mavi var indigo gibi şuan yazın siyah giymemek adına almıştım seviyorsanız tabi olur nasıl isterseniz bende de kışın tam boy mont var onu giyiyorum
Mavigri yaaa bende doque markadan almıştım montu ama baya oldu 6 7sene oldu hala taş gibi siyah tam boy o markanın genelde hep uzun montları yada ferace üzerine kaşe pançolar satılıyor ondan da bakabilirsiniz
Ceren94- yaaa lemaye Instagram dan takip ediyorum emziren anne olduğum için fermuarlı sweatshirt aldım çok memnunum dun sipariş verdim hem de bugün elimdeydi. Oraya da bakabilirsiniz :)