Novamom_ Kızlar 2 tanesini hiç kullanmadığım diğer ikisini de birinin fermuarı patladığı için az kullandığım ürünüm var almak isteyen olursa
Novamom_ Novamom_ bu siyahı da defactodan aldım 36 beden 38 e de uyumlu beli lastikli 2 kez giydim hiç bir deformesi yok
Novamom_ beyzacmvrc ben doğumdan sonra eski kilomunda altına düştüm almazsınız doğumdan sonra bence 🫠
Novamom_ Bunu da maviden aldım bi kaç kez giydim 24 / 27 bedeni fermuarı bozuk yaptırmaya üşendim o yüzden satıyorum 😊
beyzacmvrc Novamom_ doğum yaptım zaten şu an 42 bile olabilir bedenim demek istedim Kot degil de beli lastikli pantolonlarimi giyiyorum şu an kotta ne olur bedenim bilemedim ama 40 veya 42 olur ancak
Novamom_ ikievladimveben maviden alıp hiç giymedim 400 Defactodan alıp hiç giymedim 300 Siyah defactodan alıp bi kaç kez giydiğim 200 Siyah maviden alınan fermuarı bozuk olan 100 Gri de 150
kums beyzacmvrc hamilelikte 35 kilo aldım 15 kilosunu verdim ama hala da bacaklarımdan bile yukarı çıkmıyor pantolonlarim 🤪🙄
Novamom_ Seymaemre-asya34 ben zaten isteyen olursa dedim burda beden beden satış yapmıyorum ki giymediklerine ona göre fiyat yazdım giydiklerine ona göre yazdım 😂
Novamom_ Seymaemre-asya34 tek fiyatı yüksek olan maviden aldığım ve hiç giymediğim pantalon onu bile 680 e aldım 400 yazdım diğerleri uygun gibi ama tabi tercih meselesi 🫠