fadeba Mrsdg valla benim bebegim 6 aylik olucak hala ayni yoruldum artik kanepe silmekten hali silmekten
Keskin Deletedmom55 biZimde reflümüz var 4,5 aylık siz nasıl geçirdiniz ben başedemiyorum çünkü artık
Deletedmom55 Keskin canım beslenmeden sonra hep 15 dakıka oyalayıp oturtarak destekli tuttum iyice sindirsin diye çok faydası oldu
Keskin Deletedmom55 ben de öyle yapıyorum gaviscon da kullanıyırum ama yarım saat hatta 1 saat sonra bile kusabiliyor .45 günlükken kusmadan dolayı aspire olmuştuk çenemiz kitlenmişt çok korkuyorum o yüzden kusacak diye.bir de devamlı mızmız midesi mi rahatsuz ediyor acaba sizinki de öylemi
Didi-dodo mervezezee bizde 8 ayligiz ... yenice suyunu değiştirdim azaldi ama hala var ... bakalim bizim kusmamiz nezaman bitecek 😐😐😐
Didi-dodo Mrsdg 8 ayligiz hama devam 😁😁😁 bir yerde okumuştum 6 ci ay beya anca yasinda bitiyomus . Bakalim be de sabırsızlıkla bekliyorum
Deletedmom55 Keskin evet sürekli mızmız ama bu aydan dolayı baya araştırdım umarım bu ayı bir an önce atlatırız bizde 4,5 aylıgız aynı dün aşı olduk mesela koca gece yanlızca 1 saat uyudu çok huzursuzdu ama genelde de durmuyor hep mızmız