Elfthkn Merhaba kızlaaar, ben evde calısıyorum ama oğlum evde sıkılıyor ocakta 4 yaşına giricek, yazın başımızdan kötü bir okul deneyimi geçti şimdi yeni okul arayışımız var ve beğendiğimiz okul aylık 10 bin istiyor… Sizde durumlar nedir 🤧
BuzluKahve Elfthkn İzmir’deyim. 7.500’den 20.000’e kadar var. Büyük çocuğumun zamanında gittiği kreş geçen sene 15bin liraydı bu sene sormadım bile. Yarım gün için 6000 liraya anlaştım gibi şimdilik.
Irmakmelegim Elfthkn valla kızım 27 aylık şuan gidiyro aylık 15 bin yuzme jimnastik yoga İngilizce bale oyunlar sanat her türlü bütün etkinliklere sahip okul çok ilgili alakalı yemek leri çok iyi her konuda o paranın hakkını veriyorlar diyebilirim
Bertugnunannesi Elfthkn ankaradayım oglum ondokuz buçuk aylık üç güne sonra 20 aylık olacak bir ay oldu kreşe vereli 12500 ocakta artacak diyorlsr evimize daha yakın kreş var muhtemelen oraya geçeriz ben ve eşim kamuda çalışıyoruz mecburen kreşi tercihe ettik cünkü bakıcı bulamadık
GezginPaNDa Bizim de beğendimiz okullar 12 bin istiyor ama ekonomiyi düşününce mecbur uygun bir yere verdik 4bine
BuzluKahve Elfthkn Sinir bozucu olmuş fiyatlar. İlk çocuğuma sağladığım imkanları sağlayamayacak gibiyim☹️
Elfthkn Irmakmelegim Maşallah, evet eğitim olarak iyi duruyor, merdiven altı okullar bile 7 8 bin diyor zaten 🥲
Irmakmelegim Elfthkn ya bundan önce başka bir okula vermiştim aylık 8 bin di ama kziim kusarak okula giti her gün bri kriz ağlama artık 3 hafta başı aldım okuldan başka okula verdim şuan okdar mutlu gidiyor koşarak çantası takip gidiyor kusmasi ağlamasi bitti tam tersi kızım açıldı mutlu yani o yüzden okul ve öğretmen cok onemli
Irmakmelegim Eylem2535mehmet bursadayim ben şuan özel egeberk anaokuluna gidiyor yarın mesela sabh İngilizce ardından sınıf ogrtmenleriyle sanat etkinliği cumhuriyet bayrami iciin siir soyleme provalari var sonra yuzme dersleri var ardından öğlen yemeği uykusunda ikindi kahvlti ardından etkinlik 4:30 tada ben almış oluyorum dolu dolu gün geçiriyorlar her branşa farklı ogretmenleir var İngilizce yuzme yoga jimnastik müzik dha bir çok ders