Sincappp Yakın arkadaşım evlendi ayrı şehirlerdeyiz. ev hediyesi göndermek istiyorum. bütçem 300 400 arası ama anlamlı kullacagi birşey olsun istiyorum bulamadım bir türlü bana bir öneride bulunur musunuz yaa.
Dolores Sincappp valla ben kutulu ahşap salata tahtası takımı aldım tezgah üstü çok şık duruyor ama 600 tl idi
sadeturkvatandasi Sincappp tv battaniyesi, geçen bende arkadaşıma aldım english homa’da 540 tl idi ama onlineda daha uyguna yakalayabilirsiniz belki ya da başka markalara bakın. Yeni evli çift için ideal bir hediye bence😅
Ahmthn Sincappp Bnde genelde fincan takımı alıyordum artk onun yerine kışınsa battaniye yazınsa pike takımı alıyorum her türlü kullanılıyor çünkü
Sincappp Kubra226 fincan takımı aklıma geliyor ama çok düşkün değil öyle ama hep kullandığında anı kalabilir daha değişik birşey bulamazsam bunu alacağım teşekkür ederim.🌹
Sincappp Ahmthn iki öneride güzel gerçekten yukarıda arkadaşlarda söyledi de beğendiği bir fincan takımı vardı onu öğrendim onu sipariş verdim teşekkür ederim.🌸