Arasus Hanımlar oğlum 11 aylık acaba siz ne zaman bal vermeye başladınız kahvaltıda bal tabağına öyle iştahlı bakıyor ki veresim geliyor ama 1 yaş öncesi de önermiyorlar
pasaklisinkukuli Arasus iki yaşa kadar vermicem içinde olabilen bir bakteri geri döünü olmayan kas hastalıgı felç yapıyor koyma sofraya bal yeme sen de cok mu önemli bal
pasaklisinkukuli ayybukemm06 iyi misin sen doktorum izin vermiyor o da cahil demkki bi siz Zekisiniz aç internetten de araştır ya da boşver böyle kafanın dikine git
zeynephamza Doktor bir yaşından önce kesinlikle verme dedi bana yaşına girdi inek sütü vs verdiğim zamanlar sadece çok az katıyorum içine şeker katmak yerine
pasaklisinkukuli Klymeneninatlasi sen sor dokttora tekrar bu bakteri saf balda olabiliyor bagışıklıgı gelişmeyen bebeklerde felç gibi bir kas hastalıgı yapıyor şimdi 12 ay en erken diyorlar ya tam gelişmediyse yaşındada risk almaya gerek var mı bir süre daha beklemek mantıklı olan
tekbasimabakiyorum Arasus 1 yaşından itibaren verebilirsin ama zaten 11 aylık bu ayın sonlarına doğru üç gün kuralıyla verebilirsin. Hakiki olması lazım. Macrocenter’dan falan alabilirsin
Maviim Arasus 1 yaşında verdim doğal şekersiz orman balı sevmedi ama markettekinler de şeker ilaveli olduğu için vermiyorum yani dolayısıyla bal yemiyor şuan