Hatiiceuucar Eveeet an itibarıyla 4. Aya giriş yapmış bulunmaktayız. Bizi neler bekliyor güzel annelerim biraz spoiler verir misiniz 🌸🌸
aybars_mom Hatiiceuucar 4 ay 20 günlük oldu benim oğlum. Uyku gerilemesi yaşadık, bazen devam ediyo. Zor uyuyo çığlık çığlığa ama alışıyorsun 😂
Tugce0142 Hatiiceuucar 1 ay sürdü atağımız aman amaaaann 2. Çocuğu istemiyordum bu dönemde tamamen tövbe ettim gibi o günler bi daha geri gelmesin gurbetteyim burda kimsem yok eşim çalışıyor tek başıma baktım resmen delilik
Zeydrmz Hatiiceuucar bir gün bir günü tutmuyor genel olarak kucakta gezme mızmızlanma uykuya gecmekte zorluk oluyor sabrın tükense de dayanıyosun minik kuş için anın tadını çıkarmaya bak günler geçiyor 4 ay 21 gün
Bananeeeee @Hatiiceuucar bebekten bebeğe değişir o canım bizim 1 hafta sürmüştü hiç kucağımdan inmiyordu sürekli mızmız bir haldeydi
aybars_mom Hatiiceuucar inşallah canım ya aslında uykusuzluktan mafoluyo ama inatla direniyor o çok sinir ediyo insanı
Hatiiceuucar Sevgialparslan çocuktan çocuğa değişiyormuş canım inşallah seninki tüm ataklarını bu döneme sığdırmıştır o zaman 😅
Hatiiceuucar Tugce0142 ayy canım zormuş senin durumun tek başına bakmak zaten zor bide gurbette tek olmak büyük sabır işi
Sevgialparslan Hatiiceuucar atak bitse hastalık başlıyor hastalık bitsin diş başlıyor annelik zahmetli iş 🥰