ErvaNil bebeğim 15 aylık geceleri bağırarak ağlıyo gözleri kapalı ama boyle değişik ağlıyo burdayım diyorum susuyor bir saat sonra tekrar bi anda ağlıyor yaşayan varmı acaba
Alya-Sena ErvaNil 15 ay 23 gunluk benimkide. bu ay huyu suyu degisti bebegimin sanirim azi disleri cikariyor eski nesesi yok hic
CaglaMenessa ErvaNil biz de 14 buçuk aylık olduk azı dişleri patlamak üzere geceleri aşırı sık kalkıyor ve dediğiniz gibi ağlıyor biz dişlere yorduk çevremde herkes azı dişleri çıkana kadar bayağı zorladığını söylüyor umarım geçer artık deliksiz uyumak istiyorum en azından 3 4 saat 🤲
Sinem61 ErvaNil azi disleri cok zorluyor diyorlar . Cikana kadar cok yoruyormus bebegi . Belki onunla ilgili olabilir veya donem dönem ayrilik kaygisi oluyor çocuklarda oyle bir donemi olabilir
Azraada58 Sinem61 şuan o dönemdeyiz aşırı zor bir ilk dişi zormuş birde ikinci azılar cocugum eridi resmen yemek asla yok sadece mama tam bi cıksaydıda rahatlasaydı 🤕
Azraada58 Alya-Sena kacıncı azı dişi cıkıyor bizimki 2 ci azıları cıkartıyor ne yemek ne huzur ne uyku hepsi alt üst oldu ya
Sinem61 ErvaNil aa evet olabilir . Benim kızım da çalıştığım günlerde bazen geceleri cok uyanıyor bana sarılmak istiyor. Sarilarak uyuyor 😔
Ecrin4161 Benim kızımda 10 gün sonra 15 aylık olacak neredeyse 14 gündür çok huysuz zaten uyumayan bir bebekti daha çok kalkar oldu birde 10 günde bir grip gibi nezle gibi oluyor anlamadım :((
yokolmaz ErvaNil 16 ayligiz bizde ogleyiz ,genelde ben yanıma alırım ,deliksiz uyurki ,o zamn anladım ben olmadan uykuya tam dalmiyo ,1 saat sonra tekrar aykda oluyodu.
Doruk20222 Benim bebeğim de 15 aylık diş çıkarıyor uykusu da bozuldu çok geç yatmaya başladı ben nerde hata yapıyorum anlamıyorum çok düzenliydi inşallah düzelir iştahı da gitti