Uffu Kızlar bebeğim 6 aylık baya bi kabız olmuş fitil aldık ama nasıl yapicaz çok sancılı bi işlem mi bilgisi olan yazabilir mi
Azraada58 Uffu elinle fitili ısıt daha sonra yavasca ver elinle ovala verdiginde ucta kalmasın sadece kakasını yaparken biraz zorlanıyor haliyle
_iremy Uffu yarım mı tam mı kullanacaksınız eczaneci yazmıştır üstüne. Acılı bişey değil poposundan içeri doğru yapın biraz popo deliğini tutun ki hemen çıkartmasın çünkü ıkınarak çıkartmaya çalışıyolar
tomvejerry Uffu fitili suyla ıslatmadan verme canım kuru olur canı yanar bebeğinin ellerini yika fitili ıslat yavaşça tamamını uygula anında yaptırıyor zaten
Anr5155 Uffu kullanım klavuzunu okuyun bazı fiiller ıslatılarak kullanılır orda muhakkak uyarılar vardır.
Yasexx Fitili biraz ılık suda ıslat yumuşasın sivri ucunu sokuyorsun büyük olursa bıçakla kes biraz öyle yap azı bile yetiyor zaten
Mgf Uffu fitil cok buyuk oldgu icin bn hep ceyregini kullniyorum ise yariyo.obur turlu oglum cok agliyo.bölduktn sonra zeytinyagina batirip poposuna koyuyorum birz bkletiyorum yarim saate bazen ertesi gune etkisini gosteriyo
Ea_annesi Canı acırsa ucunu zeytın yagına degdırıp vermiştm ben dha kolay oluyr tahrişi azaltyor ama cok önermyrlar kullnmını