Elisa_mom7 Kızlar calpol ağzı açıldıktan 1 ay sonra daha verilmiyor mu ya öyle bişey duydum mama değil ki bu bayatlasın ???
Aslan2103 Elisa_mom7 evet 1 ay sonra kullanmayin etkisi olmaz derler. Benim annem surekli kullanirdi bize tum ilaclsri 6 aylik olsun isterse ama doktorlar oyle diyor 🤷♀️
Juniorozturk Elisa_mom7 hayır 3 ay etkisi aynı kalıyor 3 ay sonra azalmaya başlıyormuş. Ama ben 4-5 ay sonra da kullandım ateş düşürdü. siz bilirsiniz
Lunaaaaa Elisa_mom7 yani tesadüf mü yoksa gerçek mi ben emin olamadım ama bi kere bebeğim ateşlendi, evdeki calpolü verdi bi 3-4 aylık falandır sanırım ateşi öyle çok düşmedi verdikten sonra, sonra içime sinmedi yeni aldırdım ondan sonra daha güzel düştü
Cactuswoman01 Valla bende öyle duydum ama aile hekimine sordum güzel muhafaza edildiyse calpol dolven bir şey olmaz dedi yani nemli odada güneş gören yerde kalmamışsa ben Haziran ayında açmıştım 7 aylık aşısı oldu ateşli geçirdi ve ver 2 defa işe yaradı çok şükür 🤗
yonca03 Cactuswoman01 bizim aile hekimimkzde 3 ay oldu diye yenisini yaDin💁 her doktor farkli goruste
onaltihaziran23 Elisa_mom7 ben pembe maviye gidiyorum doktorum çok iyi bi doktor bende ondan duymustum iki aydan sonra çok bı etkisi kalmıyor demişti ateslendiginde sakinlestirir sadece demişti 🥰
Elisa_mom7 onaltihaziran23 teşekkür ederim canım bilmiyordum ya duyunca da doğruluğundan emin olamadım post açtım ondan ama doğruymuş ☺️
Serpiltoprak21 Elisa_mom7 evet doktorum oyle dedi hicbir etksi kalmiyor dedi ilaci aldigim gun calpolun uzerine hemen tarih atiyorum ayi dolunca atiyorum gercekten bir kere bilmedigim zamanda calpol veroyorum yok etki gormuyorum iki gun uc gun kullanmadim biraktim doktot yazdi taze verince hemen etki etti
Bibebek_ Elisa_mom7 yoo 3 ayı geçerse kullanmayı önermiyorlar bakteri türetebilir diye. Çocuğuma hastanede giriş muayenesi yaptırırken calpolu açalı 3 ayı geçti mi dedi direkt