yusra60 Merhabalar temiz kullanılmış Park yatak arıyorum bebeği rahat yatırabilmem için yanlardan fermuarlı olan modelden istiyorum var mı aranızda satmayı düşünenler ?
Yagmur1c yusra60 bende de var baby plus marka dolap hesabımda var oradan bakın isterseniz yagmurcy hesabım
Tugbalina yusra60 bende yoykonun park yatağı var kızım neredeyse hiç yatmadı diyebilirim hiçbir yerinde kırık yırtık falan yok tertemiz duruyor
Nazliozer44 Benim var canım park yatak temiz 4 ay tek kullandım içinde sungeride var şuan başka beşik kullanıom
Asafsbn yusra60 evet kademeli hem yenidogan ozelligi hemde 6 aydan sonra üst kademesi kaldırıp alt kademeye geçiş yapabilirsiniz 125×65×76 cm İç yatak ölçüsü 120 ye 60
Tugbalina yusra60 kullanmadığım için kaldırdım aynı bu şekilde düşünürseniz resim çıkartır resim atarım
yusra60 Tugbalina bir de en alt zemin kısmı yani orda yatabilir mi çünkü benim bebeğim 1 yaşında alt bölümü kullanacagım bi de içinde yayagı mevcut mu
Tugbalina yusra60 ben içine sünger yatak almıştım öyle yatırmak istedim ince ama yatak ama yatabilir yayagi nedir anlamadım