mihridzhan98 37 günlük bebeğim kakasını 3-4 günde bir yapıyor ve bu onu çok zorluyor gaz, çıkarırken hep ıkınıyor aynı durumda olan veya böyle bi süreçten geçen annelerim bana tavsiye ve bilgilendirme yapabilir mi, şimdiden çok teşekkür ederim 🤲🏻
keremaliii peruskam biz doktora gittik bugün 1 haftaya kadar normal dedi hiç normal değil bence çatlasın mı çocuk harvey nurse damla al günde 20 damla içir dedi
peruskam keremaliii cocugum dünden beri kaka yapamıyo 37 günlüğüz biogai samsımplexs kullanıyorum. Her günn düzenli olarak. Ama dün gece kabus gibiydi katılana kadar ağladı. Bugün aradım doktoru 10 güne kadar normal dedi. Hiç uyuması çok ağlıyo diyince bitkisel bi fitil verdi. Ama geceye kadar bekle acele etme dedi. Napcamı şaşırdım acıkcası bugün süt sağdım içine çay kasıgının ucuyla zeytinyagı damlattım. Kuzum cok kıvrandı dayanamadım artık ☹️☹️☹️
mihridzhan98 keremaliii ben 1 haftadır probiotik vermeye başladım onun faydasını var sanki probiotik deneyin
mihridzhan98 peruskam zeytinyağ bize hiç bi fayda etmedi gerçi daha aynı durumdayız ama destek yaparak yaptırıyorum tuvaletini 3 cü günden sonra yapmazsa çünkü çok zorlanmaya başlıyor
berenmomn mihridzhan98 bende 1 aydır destekle yaptırıyorum. 3 aylık olmama 1 hafta kaldı. Ne zaman düzelecek bilmiyorum.
eylulsabahi_01 berenmomn destekten kastınız nedir . Bebeğim 6 aylık tadimlara başladığımızdan beri kakası çok sert ve az yapıyor .
berenmomn eylulsabahi_01 kulak pamuğunun ucu ile uyarmamı söyledi doktor hafif sokuyorjm zeytinyağına batırıp hemen yapıyor
Alyakbr eylulsabahi_01 valla mama kullanıyorsanız oda kabız yapabilir . Benim bebegimida bı ara oldu valla kulak copuyle yada maynonuzun ince saplısını alıp sapını biraz yagliyodum popuyida kremliyodum acımamasi için biraz hafif deliğine uyarı yapınca yapiyolar zaten
berenmomn eylulsabahi_01 doktor önerdi bunu canım pamuk kısmını sokuyorum biraz çeviriyorum hemen kakasını yapıyor ama günlerdir biriken bir kaka ya aşırı aşırı yapıyor rahatlıyor çocuk. Yoksa yazık çocuğa ıkın ıkın mahvoldu
eylulsabahi_01 Alyakbr mama kullanmıyorum emziriyorm ve tadimlara başladık. Sadece anne sütü alırken de bu problem vardı 10 günde bir yapardı. Ama tadimlardan sonra kakası daha çok sertleşti
eylulsabahi_01 berenmomn benimki de ikinmaktan artk bazen çığlık atiyor agliyo . Bu söylediğini deneyeym inşallah bizde de işe yarar çok teşekkür ederim 😘❤️
berenmomn eylulsabahi_01 biraz şok karıştır zeytinyağı sür ucuna ama doktorum ünlü iyi bir çocuk doktoru 3 günde bir bunu yapabilirsin demişti