EmineMercan Kızlar selam . Benim 3 buçuk aylık kızımın süt ve yumurtaya alerjisi olabilirmiş bugün diyete başladım ama öyle bir liste var ki ben bunları yemezsem ne yiycem diye düşündüm . tecrübeli annelerim neler yiyorsunuz ?
Meers EmineMercan sabahları gözleme börek patates kızartması haşlanmış patates avokado olabilir gün içinde kuru meyveler
Sevalli55 EmineMercan sabahları patates kızartması zeytin domates yiyordum bide çay bazen öyle canım darlanıyordu ki sade yufkanın içine zeytin koyup sigara böreği yapıyordum😁 şükür bitti diyetimizi açmaya başladık Sizede öneririm alerji testi yaptırıp biorezenans diye bi yöntemle alerji tedavi ediliyor biz öyle atlattık
Mdorukkk EmineMercan canım aslında öyle söyleyince ilk başta hiçbir şey yokmuş gibi geliyor ama sonradan çok çeşit olduğunu görüyorsun domates salatalık çaman yeşillik helva yumurtasız menemen. Bu arada tatlı ihtiyacını karşılaman için ise sütsüz yumurtasız elmalı turta tarifim var istersen internetten de bulabilirsin istersen gönderebilirim
nino33 EmineMercan ıspanak karnabahar brokoli taze barbunya domates salatalık patates EmineMercan evet dışarıdan alınıyorsa yasak
Mrveaydn2 EmineMercan benim kızımında süt alerjisi var ben kızartma ayçicek yağıyla yapılmış mercimek çorbası baklagiller yeşil sebzeler bunları yiyorum baklagilleri yemek üstüne kimyon atıp yiyebilirsin gaz sorunu 3 buçuk aylık olmuş baya azalmıştır
Mrveaydn2 Mrveaydn2 et balık tavuk bunları da yiyebilirsin ben mesela tatlı istediğinde canım vegan sütler var badem sütü onunla kek yapıyorum
nino33 EmineMercan mutlaka kalsiyum desteği almalısınız ve kurubaklagil ve bol.sebze tüketin ıspanak pırasa mantar karnabahar sütünü de azalma ve süt kaliteniz düşmemesi için önemli ben kuruyemis ve susam da yiyemiyorum
AtlasNefes Poly-ana siz yine 8 ay iyi ben 21 ay öyle beslendim bid3 benim oğlumun süt yumurta harici buğdaya glutenede var alerjisi 1 haftadıe emzirmeyi bıraktırdım alışkanlıktan hala yemiyorum hiç bişey😀
Poly-ana EmineMercan Yok çok şükür olmadı gaz sorununuz yoksa baklagil ve yeşillik güzel süt yapıyor sebze yemekleri balık ağırlıklı beslendim. Bal ve ceviz de kahvaltıda
nergiz4155 EmineMercan patlıcan mısır kuru yemiş kızartma türleri patates sadece fırında hashas çiğ sebzeler sıvı yağ yasak süt süt ürünleri saymıyorum bile kayısı gibi başka ürünlerde et ve et ürünleri de az yemem gerek et yerken çok az ve yanında mutlaka çorba olmalı çorbada her çorba olmuyordu