UcuBulunamayanBant onemore oglumu en gec saat 9bucuk gibi yatagina yatiririz o uyuyana kadar yaninda bekler ninni soyleriz uyur. Kizim yenidogan pek uyudugu soylenemez😅
Aaayysseee onemore son uyku saatine göre değişiyor 7 gibi kalkmışsa 10 buçuktan aşağı uyumaz çok huysuzsa biri bile bulur uyuması 🥲 emerek yanımda uyur
Doga_sever giz36 Aaayysseee kiz 7 de kalkan bir cocuk veya bebek, 22.30 a kadar nasil dayaniyor. Kac aylik
DiyetteyimYiyemem onemore 3 yaş 4 aylık yani bebek değil ama olsun yazayım 😂 odasına gidiyoruz ben telefonla oynuyorum o kendisi uyuyor yatağında, öğle uykusu uyuduysa 10:30 uyumadıysa ki genelde uyumuyor 8:30 gibi
yonca03 onemore 2. Ayindan beri 19.30-20.00de uyur. Once bez degisimi,ayaklara masaj, gecelikler giyilir,tikaliysa burun temizligi yapilir sonrw biraz oynarim kitap okurum emer uyur
evininannesi onemore bebeğim 10 aylık köyde yaşıyoruz bu yüzden misafirler gece 12 ye kadar sürekli oturuyor her gün de geliyorlar gece 12 de uyutuyorum yanına uzanıyorum ninni söylüyorum uyuyor
Minig-im onemore 8 gibi uyutuyorum yalnız emerek uyuyor bunu bıraktırmam mı lazım cok kolayıma geliyor su an 11 aylık gecede uyanınca emzirip uyutuyorum iki kere falan uyanıyor gece bilemiyorum bu ara aklımda desteksiz uyutma var geçmi kaldım zor mu olur üzülür mü meme hastası cunku
Aaayysseee Doga_sever 7 den kastım akşam yedi hani ara ara uyku yapıyorlar ya kızımınki yarım saati geçmiyor ama,altı aylık
Cady 4 ay 18 günlük bebeğim ilk zamanlar sabaha karşı 4 TE 5 ye uyuyordu sonra 2 ye 1 e 12 ye çekti saati şimdi de 11 de uyuyor. Millet 8 9 da akşam uykusuna geçiyor bebeğim diyor ama benimki asla o vakitlerde uyumuyor akşam 7 gibi yarım saat uyuduğu için ama uyutmazsam bu seferde ağlama krizi geçiriyor. Gerçekten tüm bebekler akşam 8 de uyuyor mu😭😭😭
Nrgngr Cady bizimki 1 yaştan sonra erken uyur oldu ama gündüz uyku düzenini kurmanız lazım yoksa saatler çok şaşar anlattığınız gibi oyalamaya çalışın o saatte bir iki gün sonra alışır rutine
Nacikkk Cady benim oğlum 7 aylık akşam 8 de yatıyor sabah ta 5.30 en geç 6.30 da ataktayız şükür 🤪 maşallah de 🤣
Kivitonunannesi Cady yalnız değilsin canım şu an uyutmaya çalışıyorum hâlâ tatlı tatlı suratıma gülüyor dalga geçer gibi 🥲💓
Emily37 onemore kızım 1 yaşında ve genelde saat 8 gibi emerek uyutuyorum.bazen saat 9-9:30 gibide uyuduğu oluyor.sabahta 7’de uyanıyor
Nrgngr onemore 13 aylık sabah 8 8.30 gibi kalkarız öğlen 1 2 gibi en fazla 1 saat uyur o yüzden akşam erken uykusu geliyor 8 9 gibi de uyumuş olur bugün 8 de uyudu mesela eşimde uyuyor bende pinekliyorum sıkıntıdan 😂😂
Cady Nrgngr olmuyor ki oyalatmiyor kendini. Uyuyana kadar ağlama krizi geçiriyor duyan çocuğun etini koparıyorum zanneder
gamzes-26 1 yaşına kadar 9.30′u geçmemiştir uykusu şimdi 2 yaşında 10 bazen 10.30 oluyor en geç yattığı saat 11.30 dur yatma saatine çok dikkat ediyorum yoksa ertesi gün çok mızmız oluyor uyuturken emzikle uyuyor elini tutuyorum elimi olşarken uyuyakalıyor