Betulca Bebeğim 4 ay 11 günlük sırt üstünden yüz üstüne dönmeye yeni başladı. Yuvarlanma hareketi henüz yok. Sizde durumlar nedir?
9595959 Betulca Benimkide 4 ay 15 günlük 4. Aya girmemize az kala dönmeye başlamıştı şimdi çok hafif yuvarlanıyor atıyor kendini
Betulca 9595959 Ay ne güzel 🥹 bi gece dönmüş yanımda bana bakıyordu uyanınca şok oldum 😶 Yuvarlanınca neler olur çok merak ediyorum biraz daha bekliyelim bakalım
busra2709 hayalperest2310 ayy benim de 6 ay 8 günlük emekleme yok çabası var ama şimdi yuvarlanarak her yere gidiyor 😁
13-13 4 ay 15 günlüğüz ama bebeğim dönmüyor.Onu destekledikten sonra dönüyor yoksa kendisi hiç dönmez.Çocuk doktorumuz pekte umursamadı bu durumu
Betulca 13-13 zamanı vardır daha ama siz desteklemeye ve dönmesi için alan yaratmaya devam edin bizimde yeni dönmeye başladı sürekli bacaklarından tutup yuvarladım
Eslemkus 13-13 bebeğim 9 aylık yeni dönmeye başladı bende korkuyordum doktorumu oturuyorsanl sıkıntı yok demişti bebekten bebeğe değişir dönmeleri
Yasexx Ayın başında dönmeye başladı 4.aya gelmeden yuvarlanmaya şimdi 4.5 aylığız komando gibi sürünerek her yere gidiyor biraz korkutucu ve benim için yorucu oluyor tabi
aslanmom_ Yasexx herhangi birşey yaptınız mı sürünmesi için bizimkide popoyu kaldırıyor ama kollar hiç hareketsiz anca yyüzünü kızartıyor
Betulca Yasexx Her şeyi biran önce yapmaya nasıl da hevesliler. Evet yorucu dönse otursa yürüse derken bir daha bebek olmayacakları aklına geliyor insanın ben öyle sakinleşiyorum 🫠
busra2709 Betulca benim bebeğim de 4 aya az kala başlamıştı dönmeye şimdi 6 aylik her yere yuvarlanarak gidiyor
Yasexx aslanmom_ Ayaklarına ellerimi koyup destekliyordum kendisini istemesi için önüne yanlarına oyuncak koydum onlara uzanmak için çabalıyordu