Ecem__ Merhaba anneler kizim 10 gun once bronsit oldu doktor ilac verdi balgam sokucu antibiyotik neden bi turlu gecmedi ya ara ara burnu tikaniyor .
Ecem__ Ne yapayimki hemen gecsin grip sandim bronsitmis ilac kullaniyorum.dogal ne kullananilirim hemen gecsin
Sibtug Ecem__ maşesef bronşit hemen geöen bi hastalık değil heleki akut hale geldiyse çocukluğumun tamamı bronşitle geçti geniz eti ameliyatı oldum öyle rahatladım🤦♀️
Ecem__ Sibtug evet geniz akintisida var zaten o tetikliyor 3 hafta sonra doktor bakacak varmi yokmu once iyice iyilesmesi gerekiyormus.
Ecem__ Angel00 valla ayni grip gibiydi burun akinti arada tikanma gunde 2 kere hapusuruyordu 4 gun sonra bi sabah baktim balgamli oksuruk kan aldilar muane sonucu teshis kondu
Angel00 Ecem__ balgamlı öksürük kızımda da vardı gecen hafta şu meşhur sarımsak kürünü duydun mu ondan yaptım geçti zor yedi ama geçti bir dene istersen sende bronşite faydası olur belki
Angel00 Ecem__ bir diş sarımsak minik minik doğradım bir iki damla limon sıktım bir çay kaşığı da bal koydum bu şekilde yedirdim 3 gun falan yaptım bunu