Miray17 Arenmomm genellikle kan damlası ve antibiyotik kullanmaktan olur derler benim kızımında diş diplerinde var
MeetJoeBlack Arenmomm gece beslenmesi, biberon emme, şekerli besinler, diş fırçalamama , bunlar çürümeye neden olabilir. Kan ilacı veya bazı antibiyotikler de renklenme yapar. Doktorun görmesi lazım belki çürüktür, belki lekedir.
Arenmomm Miray17 antibiyotik çok kullandık bi ameliyat geçirdi ondan mı acaba. Peki geçmiyor mu nasıl bir çözüm buldunuz
Arenmomm Kuzularinanasi kullanmıyorum bıraktım ocean microfer kullanıyorduk daha öncesinde ama bırakalı aylar oldu
Kuzularinanasi Arenmomm emzik veya biberon kullaniyorsa o da curutur.mutlaka disler cikmaya baslayinca temizlemek lazim
MeetJoeBlack Arenmomm diş doktoruna götürün, şuan çok aciliyeti yoksa bir işlem yapılmaz. Eğer acil bir durum varsa derin çürük , diş ağrısı yemeye engel bir durum vs. O zaman müdahale edilir ama anestezi ile tabi ki. Hekime götürün size en azından çürük veya leke veya çürüğe yatkın aşınma olup olmadığını söyler. Düzenli fırçalamaya başlayın , ilerlemesi engellenir. Eğer lekeyse de fırça ile çıkabilir ama çıkmazsa zaten biraz büyüdüğünde doktor temizler.