edacicek Kızlar bebeğim 2.5 aylık bu zamana kadar meme+mama şeklinde ilerliyorduk günde sadece 2 defa mama veriyordum. Bu sıralar mama yemek istemiyor mama yerken resmen eziyet çekiyor diliyle geri itiyor içmek istemiyor. Zar zor içse bile hemen anında kakasını yapıyor. Sütüm yetmiyor diye ilk başlarda mamaya başlamıştık acaba doyduğu için mi yapıyor yoksa başka bir sıkıntı olabilir mi. Başına gelen varmı
Alyaaaliya edacicek 2ve 3 aylık bebeklerde meme reddi çok sık oluyor benim kızım açlıktan uyumuyordu emmiyordu arabada gezerken emziriyordum ayakta sallıyordum düzelir belli atak dönemleri oluyor ☺️ Sıkmayın çanınızı her yolu deneyin uykuya dalarken emzik kullanıyorsa emziği alıp biberon verin
tbc Bizde de var hala aşamadık, memeci bizim oğlan gel gelelim ki o kadar sütüm yok, bir ara silikon uçla emziriyordum biberonu da rahat alıyordu silikonu bıraktım biberonu da almamaya başladı yeniden silikon başlığı kullanmayı düşünüyorum
Lina_35 Sütün doyuyordur cnm bizde aynı durumdayız sadece uykuda alıyor yada çok acıkmış olunca içiyor mamayı uyanıkken bizimkinde içmek istemiyor zorlama derim yoksa mamayı yapıp yapıp çöpe atarsın bizim gibi 😊
edacicek Lina_35 gerçekten çöpe gidiyor. İnşallah dediğiniz gibi doyuyordur. Çünkü önceden aç olunca çok güzel içiyordu şimdi ağzına biberon geldiğini hissedince resmen hıçkırarak ağlıyor
gulay_atmc burun tıkanıklığı filan var mı? biberon yerine kaşıkla vermeyi denediğinizde içer belki biberonda zorlanıyordur. hangi mamayı veriyorsunuz?
edacicek gulay_atmc bebelac gold veriyorum. Hiç böyle yapmazdı daha önce. Biberonunu mu değiştirsem acaba