Denizmavisi Bsra_17 hiç yaşamadım canmm yani olsada anlamamış olabilirim sen nasıl anladın ? Ama bu erkeklerin elinde olmayan bi durum diye biliyorum yani rüya adı üstünde bunu engellemeyez ki
Mylittleboy Bsra_17 erkekler uzun süre bosalmazsa hormonlar devreye giriyor ve genelde rüyalanarak bu sıvıyı atıyorlar , bu onların elinde olan birsey degil hatta bu olmazsa rahatsız oluyorlar yani Normal birsey
Elisamother Bsra_17 Hiç güzel karşılamıyorum sen yok musun madem istekli seninle yaşasın rüyasında görecek kadar niye uzak duruyomuş senden. Bende yaşadım evet söylemediğinde başkasını gördüğünü düşünüp sinir oluyorum 💩
Bsra_17 Denizmavisi biliyorum evet önceden hic duymamistim boyle biseyii o yuzden cok tuhaf geliyo bana. Uykudan kalkinca duşa girdii anlamam zor olmadii o yüzden
MayneymisAltintop Yani bu durum fizyolojik bir durum. Kişinin engel olabileceği bir şey değil ki. Hamileyken bana bile olmuştu 🙄
Sehers Bsra_17 Kırk yılda bir esimde olur o da şöyle .. Beraber olmak isteyip de çocuklar yüzünden falan zaman bulamazsak o gece uykusunda boşaldığı oluyor çok nadir. Normal bsy bu ya takilcak bişey degil
Bsra_17 Sehers malesef çok takintili biriyim acaba ne gördu rüyasinda falan diye kendi kendimi yiyorum biliyorum çok sacma bu ama elimde degil
Sehers Bsra_17 başka kadinlari görecek hali yokya seni görüyordur canım. Aranızdaki iliski nasıl sana karşı soğuksa bilemem ama aranızda bı sogukluk yok seni seviyorsa senden başkasını gormuyordur
Bsra_17 Sehers aramızda gayet iyi hamileligimde olsun dogumdan sonra olsunn çok şükür yolunda gidiyo. Ilk defa karsilastigim bu rüyalanma durumu garibime gitti sadece o kadar
gurbetci Uykudan kalkip duşa girdi diye nerden cikardiniz bizimki de giriyor işte kokmamak için ne alaka olsa da nolcsk yani adam rüyasını kontrol mu ede biliyor 😂😂
Zuleyha__19 Mylittleboy eşimle hamileliğimin son üç ayında ilişki yasaktı ben annemde kaldım , sorduğumda ne kendim yaptım ddi , ne de rüyalandım ddi .. bu olması gereken bişey mi mecbur mu ?? Olmuş mudur yani 🙄
Bsra_17 Elisamother rüyalanmasindan bi gün önce birlikte olmustuk hemen sonra rüyalandi garibime gidiyoo. Kendi kendimi yedim acaba ne gördü falan diyee sonra onu yedim kimi gördün naptin dedim hatirlamiyorum valla dedii. Normal bi durum diyolar ama bana garip geliyoo hadi bekar olur tamam da evli bi erkek niye rüyalansınn ya
Ugur11 Bunu sadece erkekler yaşamaz ki kadınlara da olabiliyor ve adı üstünde rüya rüya görüyor yani onun elinde değil ki isteyerek yapmıyor
Deletedmom0015 Bsra_17 evet çok normal bı durum. Ama bende bira bozuluyorum eşim yorgun olduğu zaman bişey yapamayız ozaman gece oluyor
Mylittleboy Zuleyha__19 vucudun sürekli üretmesinden kaynaklı fiziksel kapasitenin dolup tasmasından atma ihtiyacı duyuyor yani vucut , bilimsel yönü bu Görmüstür görmemistir orasını bilemem 🤷🏻♀️
Sehers Zuleyha__19 3 ay bir erkeğin mastürbasyon yapmaması imkansız bence. Yapmasa bile rüyasında mutlaka boşalır. Siz üzülmeyin diye öyle demiş olabilir. Benim hamilelik başından sonuna kdr yasaktı annemde kaldık ikimizde. Bir kaç kere rüyasında bosaldigi oldu. Yapmayınca vücut uyku halinde atıyor işte