SevimGk Merhaba, bebişimiz ilk dişini patlattı bugün ama ikinci diş hiç görünmüyor, acaba peş peşe mi çıkıyor yoksa ara mı giriyor? Ara giriyorsa genelde ne kadar sürüyor?
mobesebesir SevimGk oğlum ikisini birden çıkarmıştı diş konusunda çok aceliciydi normalde çok üşengeç Bi bebektir ama
Gamzeeyigun SevimGk bebekten bebeğe sırası bile değişiyor genelde hemen arkasından çıkar bizim 3ü birden patlamıştı
Zlm SevimGk değişir o sırası bile değişir mesela benim kızım önce alt ikiyi çıkarttı sonra üstteki köpek dişlerini çıkarttı ortası boştu
Diverso SevimGk biz de bugün 6 buçuk aylık olduk, iki gündür sürekli bağırıyor ağlama gibi değil de bağırma sinirlenme tarzında. Diş mi acaba diyordum da erken diye düşündüm demek ki oluyormuş bu ayda
SevimGk Diverso oluyor zaten 6 aylıkken başlıyor, bizimki hiç belli etmedi kendini maşallah, uyandık ki çıkmış
Eseraly SevimGk benim kızım 1 yaş bir aylık hiç dişi çıkmadı bununla ilgili çok post açtım ama hiç cevap alamadım senin soruna gelecek olursam benim ilk çocuk iki üç hafta sonra ikinci dişini patlatmıştı ama her çocuk degişken tabi