Zehra-kmt doktorlar 6 aya kadar sadece anne sütü diyor çünkü araştırmalarımın sonucunda öğrendim ki nedeni sütün zaten yüzde 85-90 su yani çocuk şu ihtiyacını buradan karşılıyor çiğer böbrek gibi organlar iki yaşa kadar gelişmeye devam ediyor ve 6 aydan önce şu arıtmaya sürmeye hazır olmuyor böbrek su verdiğimiz zaman evet bişey olmuyor ama büyüyüp yetişkin olduğunda böbrek yetmezliği kum taş gibi sorunlara yol acabiliyormuş kesin olacak diye bişey yok ama ihtimali bile yeter bence kızım 6 aylık oldu daha yeni havuçlu başladık cumada doktora gıdıcez şu ver diyecektir zaten o şekilde suyada başlayacağım bir acelem yok ek gıda veya şu için zaten susuz olsa ç işinden belli olur hey ay Dr konrtol ediyor ilerde benim yüzümden mi acaba diye düşünmektense beklemeyi tercih ettim tabi bazı durumlarda erken başlanıyor mesela yeterli sütü olmuyor annenin o zaman da dr erken başla diyor. Birazda bebeğe göre değişebiliyor yani ben beklemeyi tercih ettim Doktorumuzun önerisi ile yinede tercih sizin tabiki☺