EfBiCo Leylaozdrgt Aslanardn Dolap uygulaması benden çok kesiyor. Büyüklüğünden dolayı gelip almıyorlar. Gelip alırlarmı
Leylaozdrgt EfBiCo bilmiyorum dolap uyguladı dışında hangi kargo var yakınınızda normalden alsam hangi kargo getirecek
EfBiCo Aryaklc bendekinin resimlerini yarın çekeyim koyarım. Ama dolaptan kesinti olduğu içim fiyatı farklı olur bilginize.
EfBiCo sadeturkvatandasi kums bengonca semaa94 Aslanardn Leylaozdrgt Aryaklc Melovealp Dolap hesabımdan soranlar @seherdendolap bakabilirsiniz
oguzztugce EfBiCo Merhaba, koltuğun talibi çok olacak belli ki :) ben de istanbuldayım ve kolaylıkla gelip alabilirim. Gerekirse gelip yakından görüp alma imkanımız olur mu?
EfBiCo oguzztugce resimlerini yükleyeyim sizde görün. Ona göre kararınızı verirsiniz. Çünnkü aynı model değil farklı serisi sanırım.
EfBiCo Arkadaşlar bendeki bunun siyahı. Resimleri eşim geç gelmezse yükleyeceğim buraya. Araştırmanız için koydum. Herşeyi aynısı sadece bendeki siyah.
Leylaozdrgt EfBiCo teşekkürler ama yazdığınız modelden değil galiba bu çünki yatış pozisyonlu istiyorum ben de bu yatmıyor galiba sabit ama fiyatı çok iyi iyi satışlar
EfBiCo Leylaozdrgt aynısı değil diye belirtmiştim ama başka kişiye yazmışm sanırım. Yatıyor buda. Tam yatış yapmıyortabi.