beyzzsenturkk_ durukusunannesi_ akşam kınaya gidicez o yüzden dışarda yeriz diye düşünüyorum dolapta tavuklu patatesli sulu yemeğim duruyor tabaklık anca size de fikir olsun pilav ve salatayla tek basına da yeter ama bu aralar canım cok köfte patates çekiyo🥹
TheMomm durukusunannesi_ Makarna yaptım sadece 😂 aksama misafirim var çaya gelecekler tatlı, kurabiye, börek bide çiğ köfte var bunlar bizi doyurur zaten 😂
Sulee_ durukusunannesi_ mercimek çorbası sebzeli tavuk sote pirinç pilavı yaptım ortayada çoban salata yapıcam
zarifbirhanim durukusunannesi_ Tarhana çorbası Tavuklu Mantar sote Fırında Karnıbahar Pilav Salata Sutlac 🩷
Miran474 durukusunannesi_ fırında zeytinyağlı çupra yapacağım şimdi oğluma mercimek çorbası yaptım bol limonlu salata mor lahana turşusu
Derya-Anne durukusunannesi_ Arpa şehriye çorbası Patatesli tavuk sote Pirinç pilavı Yoğurt Vişne kompostosu
durukusunannesi_ asam bende kızımla uyumuşum mecbur kolay bi menü yapacağım eşim yarım saate gelir 😂 Patates yemeği Pirinç pilavı Cacık karar verdim