balliikedii Kızlar 3 ay 21 günlük oğlum ağzı kaşınıyor zaten eller hep ağızda bu nedir diş belirtisi falan mı çok erken değil mi anlamadım
beyzzsenturkk_ balliikedii damağı dişleri dizmiş ama ne zaman patlar allah bilir damakları tamamen şiştiğinde 15-20 gün içinde genelde uç veriyor patlıyor bebekten bebeğe değişir tabi
Elf_moms balliikedii diş değil canım bizde de var diş incisi olarak geçiyormuş zmanla kaybolur dedi doktor
balliikedii beyzzsenturkk_ anladım çok teşekkür ederim ama ön tarafta değil bu kabarık ön alt dişlerin arka tarafında duruyor gene de diş belirtisi midir sizce hep ön diş yerinde olur dediler bu arka tarafında çünkü
beyzzsenturkk_ balliikedii zamanla dişi atacaktır ben kızım izin vermediği için ilk dişleri çıkarken zor bela görebiliyordum zamanla daha da şişer patlar benim ki ağzına dokundurtmuyodu hiçç
Elf_moms balliikedii damak gelişimiyle alakaliymis.Bzen gelişim gösterirken epitel dokuda sıkışma meydana geliyormuş o da böyle küçük beyazlık şeklinde kendini belli ediyormus