Nddru Hanımlar merhaba bebeğim 9ay 20günlük emiyor ek gıda konusunda çok iştahsız her şey tadıyor ama asla karnını doyurmuyor geceleri de en az 10kez uyanıyor artık dayanamıyorum kafamı kaldıramıyorum sersem gibiyim anason duymuştum uyuması için daha önce bebeğine anason veren oldu mu nasıl tedarik edebilirimb bebeğime nasıl verebilirim verdiyseniz etkisi oldu mu
[silindi] Nddru Anason sinirleri uyuşturuyor canım bı yerde okumuştum.Bebekler uykusu olduğu için değil uyuştuğu için uyuyor yazılmıştı.Verenler varmış,bana da demişlerdi uyku sorunu hâlâ çekiyoruz maalesef,ben korktuğum için vermedim.
Seden_33 Merhaba ben 2 oğlumda da vermıstım anason kimyon karıştırıp yenı doğan donemınde verıyordum bi çay kaşığı kadar hiçbir zararını görmedim şükür sizinki 9 aylıkmış verebılırsınız sonuçta bitki cayı
Nddru Dolunayarad yok ayakta değil gece uykusunu biliyor 9-10 gibi uyuyor ama çok sık uyanıyor hep destek istiyor emiyor kokluyor sallanmak istiyor tekrar uykuya dalıyor
Boncugumsun Nddru biz de 9 aylıgız bizimkide her gece yaklaşık 2 aydır 10 kez kalkıyor. Dişden diye sabrediyorum ama sanırım ben alıştırdım.Emip uyuyor sürekli emmek istiyor. Ben o yağ hakkında iyi şey duymadım. O yüzden kullanmadım.
Nddru utkummm denemedim memeyi bıraktık şu an 21 aylık gece iki defa uyanıyor sadece süt içiyor pışpışlıyorum uyuyor
Beyzanrrrr Nddru benimki 14 aya giricek gece yenidoğan dan beter sabaha kadar bi sağ bi sol meme mahvedyor beni kalkmaya çalşyor bırakmam lazım gece ama küçük napcğmı şaşırdm