Aaayysseee Kızıma yumurta haşlayacaktım koydum tüpe kaynadıktan sonra baktım ki böyle olmuş 🥸 neden böyle olur fikri olan var mı? Bozuk olabilir mi? Köy yumurtası bu arada dört gün once süt aldığımız yerden aldık
Duyulurum Aaayysseee kırık olmasa bile ya çatlaktır ya da sonradan çatlamıştır. Beyazın aktığını gördüm ama sarıyı ilk defa görüyorum 😄
neolmusyaani Aaayysseee e kırıkmis yumurta hoşlanmaya başlayınca içi dışına çıkmış benim de böyle oluyor yumurta kiirk olunca
Aaayysseee neolmusyaani hayır kırık değildi özellikle baktım ilk geldiğinde de kırık yoktu pişirmeden önce de yıkadım yumurtayı kırın yoktu
Evaninanasi Aaayysseee kuşum yumurta kırık olmasa da bazen haşlanırken kırılıyor bu hale geliyor ama normalde beyazı da çıkardı yani hem bozuk hem haşlanırken çatlamış olabilir
BengeldimNabersiniz Aaayysseee cnm koyarken sağlam koyuyorsun zaten sonra içinde çatlıyor o gönül rahatlığıyla ye yani sknti yok bu zamana kadar ne ben nede evimde birisi ölmedi 🤣🤣
Aaayysseee Tombikdonerartikcokpahali suyunu biraz fazla koymuştum yumurta baya küçüktü ondan olabilir mi acaba
Aaayysseee Evaninanasi Yaa peki bozuksa başka bir tane daha haşlasam böyle olmasa bozuk değildir dimi hepsi
Cennetinsusu Aaayysseee Bardağın içine koy suyun dibine batıyorsa tazedir. Çatlamış haşlanırken ondan olmuş
Evaninanasi Aaayysseee onu soyunca anlarsın artık 😂 bozuk yumurtanın sarısı ve beyazı karışır. Satının patlamasından söz etmiyorum. Beyazı yık olur gibi düşün ☺️