eyllmna Bebeğim emerken kakasını daha rahat yapıyor emmeyide bırakmıyor sonunda uyuya kalıyor bez değiştirmesini uyandığı zamana bırakanlar varmı
kubra2608 eyllmna kaka yaptıysa anında değiştirirdim ben 1 dk bile geciktirmezdim tenleri hassas oluyor gecikince kızarıyordu
Gme1709 eyllmna gündüz uykusunda yaparsa ben de uyanmaya bırakıyorum ama gece uykusunda uyanması uzun sürdüğü için bırakmıyorum
Arenim_ eyllmna ay saçmalamayın kaka bu yani. Ben mama yerken yaptığında mamayı yarım bırakıp gidip değiştiriyorum sonra yediriyorum. Bebek niye öyle kakalı dursun
Gme1709 Mdorukkk gündüz uykusuna denk gelirse bıraktığımı söyledim, sürekli bunu yapıyorum demedim ki. Zaten uykuya dalmadan bezini değiştiriyorum. Gündüz uykuları da 30-40 dakika sürüyor. Uyku sırasında yaptığında uyandırmıyorum uyanınca değiştiriyorum.
KaynanaYiyen eyllmna çişli bezini bile bırakmam. Öyle bi hata yapma canım. Pişikten ziyade Enfeksiyona bile yol açabilir mantıken düşünürsen.
eyllmna KaynanaYiyen tamm teşekkür ediyorum. Tabiki bırakmıyorum kalalı bezle bu ara uykumız pek iyi değil bi sormak istedim
fatmaayc28 Belki tekrar uykuya daldirmakta zorluk çekiyorsunuz ama kakali bırakmayın idrar yolu enfeksiyonu na davetiye göndermiş olursunuz