subatmasalii 17 günlük bebeğim diş çıkarır mı damakları beyazlaşmış patlamış gibi öyle bir şey mümkün mü huysuzlaşıyor uyku uyumuyor
Gme1709 subatmasalii henüz çok küçük ama baktığın zaman anne karnından dişle doğan bebekleri de düşününce imkansız değil. Acaba pamukçuk olabilir mi doktorunuza sordunuz mu
Poncikkkk subatmasalii pamukçuk olabilir bebeğinizde emzirmyle alakalı doktorunuza söyleyin ilaç verecektir yada karbonatlı su ile temizlenir bebeğn ağzı kimi büyükler der ki emzirdiktn sonra bir iki damla su içir ama uzmanlar önermiyor
Tuche89 benim bebeğiminde öyle Doktora sordum. Emiyo mu dedi evet dedim Pamukçuk o dedi. Karbonatlı su yap günde 2-3 defa ağzını bi bez yardımı ile temizle geçer dedi. 😊
jap Masalina12 daha 3 4 aylıkmış canım seninki. Bu dönemde diş etleri kaşınır salya akar ama diş çıkmaz hemen. Bundan sonra eline geçen herşeyi ağzına götürcek zaten çünkü ellerini kullanabiliyor ve bütün dünyası meme emmek o yüzden ağzına götürürler. Ağızlarıyla tanıyolar dünyayı :)
ipeksiiimom subatmasalii cidden aynı şeyleri yaşıyoruz üst dişlerinin orda 2 tane beyazlık var diş gibi ve ben çok şaşırdım
ipeksiiimom subatmasalii valla su an yaşıyor muyum onu bile bilmiyorum 😂 ilk 15 gün bu sorunlar yoktu güzeldi sonrası beni perisan etti. Uyku uyumuyor ağlıyor sürekli burnu tıkalı nefes alamıyor
ipeksiiimom sevmia o gördüğümüz şeyler dis incisiymis sonradan kendi kendine geçti. Şimdi 19 aylık 16 tane dişi var 🥲