Filizak Doktor reflü için bu ilaçları yazdı oğlumda çok huzursuz 57 günlük küçük diye vermeye korktum kullanan var mi zararı olur mu
Keskin Filizak gavisconu çok rahat kullanabilirsiniz ben de Prof a gittim o yazdı ilaç değil o dedi kusarsa üstte onu kusacak dedi biraz kesti.diğer ilaç ise işe yaramadı bizde
Nlngucluel Filizak motilium kullandı mve araştırdım yan etkisi en az yok denecek şekilde olan bir ilaç diye biliyorum bı zararı olmadı cnm doktor verdiyse kullan tabi
Fadimenur0468 Filizak bizde 2 aylikken kullandik ama tek motilliumu verebilirsin bi zarari olmaz canim korkma
Ozlemmmmmmm Gavisconu iç rahatlığıyla kullanın bebeğim 4 aylık günde 4 şase kullanıyoruz, motiliumu 2 kere kullandık gerek yoktu mideyi hızlı boşaltmaya yarıyor diye kestim kullanmıyorum
Filizak Ozlemmmmmmm gavisconu verdim kusmanızda azalma oldu mu acaba bir de midesi rahatsız olduğu için huysuzlanıyor
Ozlemmmmmmm Filizak çok azalma olmadı ama huysuzlanması azaldı. Kustuktan sonra boğazı tahriş oluyordu gaviscon onu düzeltti sanırım
Keskin Filizak ben önce beslenmeden sonra veriyordum gavisconu ama minnacık bebeğin bile damak tadınolunca beğenmedi içirimedim sonra prof u aradım mamasının içine at dedi günde 4 şase veriyorum mamayla beraber .bitirdikten sonra da hemen kaldırmıyorum bi süre kucağımda sonra gazını çıkarıyor kusarsa da çok az kusuyor.ama reflüden dolayı herhalde artık midesi rahatsız ediyor diye düşünüyorum hep mızmız sizinkilerde öyle mi
Filizak Honey motiliumu verdiğim zaman hemen içtiği sütleri dışkıladı sonra yine acıktı mideyi hızlı mi boşaltıyor
Filizak Keskin hem de nasıl ne gündüz ne gece uyumuyor uyumasıda inlemeli ağlamalı uykusuzluktan tükeniyorum her gün agzına geliyo belli oluyo rahatsızlıgı
Filizak Ozlemmmmmmm huysuzlugu zaten ne gece me gündüz uyutuyor koyuyorum başlıyo agzına geliyo yatamıyo 🤦🏻♀️
Mucizem_0809 Filizak biz kullandık canım motilium u kilosuna göre veriyosun zaten çok şükür düzeldi kusması bıraktık ilacı çokda uzun süre kullanmamıza gerek kalmadı ☺️
Nlngucluel Filizak ben düzenli vermedim reflü değildi rahatsızdı sadece hemen fayda görüyordum verince
Filizak mervezezee benimki uyumuyor sütte değil su çıkarıyor mide sıvısı sanırım rahat değil hiç bebeğim 🤦🏻♀️