Oglunaasik Kızlar 3. Katta oturuyorum ve asansör yok bu nedenle bebek arabamızı sürekli kullanamıyorum katlanır baston Bebek Arabası arıyorum var mı satan isterseniz takasta yapabiliriz Bebek arabamiz ile ..
1ogretmen Oglunaasik eğer küçükçekmece yakınında oturuyorsanız orada bi yer var böyle uçakta otobüste kalan şeyleri toplayıp satıyorlar baston bebek arabaları baya uygundu isterseniz oraya bakın hatta instagramı da var mavi gümrük ismi🌸 geçen hafta baston bebek arabaları 250-300 dü
CaninannesiCemre Oglunaasik Şu an biz kullanmadığımız için annemde ,resmini istedim atar atmaz iletirim size
alp3413 Uygun satan varsa bende arıyorum arkadaşlar İstanbul Sultanbeyli civarında varsa direk elden alırım
1ogretmen incitomm rica ederim ne demek karşıma çıktı bak işe yaradı geçen story olarak atmışlardı çokta güzeller Minnie mouseli falan vardı hatta eşime dedim ikinci çocuğumuz olursa oraya gidip alalım diye🌸
1ogretmen AngelMotherr inşallah atarlar ama bir kaç kişi gidip bakmış hatta ben tam sayfasında görmedim bi kadın öneriyordu ama doğrudur uçaklarda otobüslerde unutulanları alıp satıyorlar.
1ogretmen Alya-Sena uygun bulup alırsanız bi duanızı isterim gerçekten her şey çok pahalı alınmıyor bu devirde iyi ki sayfaya göz gezdirdim de sizlere nasip oldu🌸🥰
Alya-Sena 1ogretmen alirsam cok dua ederim inanin🙂 bana biraz uzak da bakalim bir gun ayarlayp gidecegim