Hayat123456789 bademgozlum bebekten bebeğe değişir canım ateş yapmadı ama illaki ağrı olur yarım çay kaşığı calpol verin bence bana ebe demişti hatta o gün aile hekimine yazdırmıştık
vsleliz bademgozlum cuma günü olacagız bizde cok korkuyorum canı acıyacak uzun süre aglayacak diye ateş icin calpol coktan aldık ama extra bi huysuzluk ya da uykusuzluk oldı mu
ummmmran bademgozlum bizde bugün olduk sürekli uyuyor çok halsiz uyanınca da hep huysuz ağlıyor ates düşürücü wermedim daha siz werdiniz mi ateşledi mi sizin ki
ummmmran gizem_aden gece ateşledi mi peki sürekli ateş ölçerle mi ölçtünüz yoksa eline anlına ensesine dokunarak mi baktınız acaba bizde bugün olduk ta geçmiş olsun bu arada
aliyevaparlak Neden aynı gün 3 tane aşı yapılıyor bilen var mı 2 güne yaysak olmaz mı dedim sağlık ocağına olmaz dediler saçma sapan açıklama yaptılar
iremnurdemir Bugün olduk ilk uyudu gayet iyiydi sonra ağlamaya başladı hala ağlıyor ağrısı vardır belki diye şimdi calpol verdim hastaneye götürmeyi düşünüyorum hiç bu kadar ağlaması😌
gizem_aden ummmmran çok şükür ateşlenmemiz olmadı geceleri arada bir ateş ölçerle kontrol ettim zaten huzurlu uyuyordu ateşi olmadığını düşünerek sürekli ölçmedim sadece çok huzursuzlandı gün içinde sürekli emmek istedi onun dışında çok şükür iyi atlattık