Murataleyna1406 Kızlar bebeğime biseye hayır deyince ya ısırmaya ya kafasını vuruyor napmam lazım bu huyunu değiştirmek için çok üzülüyorum doktora gitsem bı çözüm olur mu veya başka ne yapmam lazım
Gkce09 Murataleyna1406 kızımda öyleydi başta çok taktım yapma etme dedin sonradan o anlarda dikkatini dağıttım vurma falan da demedim kendi kendine düzeldi biraz da dışarı falan çıktık gezdik mutlu etmeye, oyalamaya çalıştım
Ozra Murataleyna1406 benim kızımda 12 aylıkken öyleydi baktım yapma hayır dedikçe inadına yapıyor hatta insanlara falanda kafa atmaya başladı dikkatini dağıttım oyuncaklarla çok sert bir yere vurmuyorsa ilgilenmedim kendiliğinden unuttu gitti çok şükür 1 aydır hiç görmedim
queen_bee Benim oğlumda yapıyordu, sinirlenince kafasını yere vuruyordu. yapma,etme deyince daha Cok yapıyordu. Bende hiç tepki vermemeye başladım. Öyle öyle terketti
Aslananne1 Murataleyna1406 inşallah canım bizimde ara ara istemediği bisi oldugu zaman vuruyor bu yaş grubunun genelinde var galiba geçici bisi zamanla unuturlar
Ozra Murataleyna1406 eline çubuk verdim yada sevdiği magnetler fslan oluyor onları verdim en sevdiği şeylerle dikkatini dağıttım ama kesinlikle hayır diye bağırmadım çünkü öylr yaptığımd a şiddetleniyordur
oykumoms Murataleyna1406 sinirlendiği zaman yapma vurma gibi kelimeler kullanmayın dikkatini başka yere çekmeye çalışın öyle unutur çünkü yapma dedikçe daha da üstelecektir