Uykusuzanneler Merhaba arkadaşlar 1 yaş meme bağımlısı bebegimi memeden keseceğim. Fakat uyurken bile meme bağımlısı olduğu için nasıl yapabilirim bilmiyorum. Kademeli demeyin sadece onu denedim kesinlikle olmuyor. Başka ne yapabilirim?
Yuzuklerin_efendisi0 Uykusuzanneler Sormam da sakınca yoksa neden 1 yaşındaki bebeği memeden kesmek istiyorsunuz. Biraz daha dayanamaz mısınız? Sağlık probleminiz mi var?
emilia Yuzuklerin_efendisi0 Bende kesmeyi Düşünüyorum. 13 aylığız. Meme dışında asla ek gıda yemiyor asla düşünün hiçbir şey yemiyor. Kilosu boyu her şeyi geri kaldı. Doktor ek gıdaya geçmemiz lazım diyor ama asla yemiyor. Görseniz artık cıldırıyorum gece boyu meme ağzında sağa dönüp uyumak istiyorum meme diye cıglık atıyor. 🥲
Uykusuzanneler Yuzuklerin_efendisi0 Tabi ki sorabilirsiniz. bende istemem memeden kesmek 3. Bebegim bilinçsizde degilim. Ama 2 buçuk aydır asla ek gıda yemiyor doktora gittim kan tahlili vs yapıldı bundan ötürü yemiyor dedi demir kan çok çok düşükmüş. Sürekli meme de ve hiç-bir gıda almıyor haricinde resmen şu bile içmiyor. Doktor bizi biliyorsunuz sütten direk kesin diyemem ama bu farklı bir durum dedi karar size kalmış ama ek gıda 3 4 normal yemeklerden artık yiyebilecek durumda ve ileri için sıkıntı olabilir dedi. Başka bir doktorada götürdüm görüş aynı. Direk kesin diyemiyorlar ama durum böyle olunca çaresine bakmam gerektiğini söyledi. Bir daha gittim kan tahlili için kestiniz mi dedi. Dedim deniyorum ama zorlaniyorum. Allah yardımcınız olsun dedi 🤦♀️