Cinarinmelek_annesi07 Sürekli ışığa bakiyor neden dir acaba gözüne zarar gelcek diye korkuyorum gözü surekli tavanda
Haticelif25 Cinarinmelek_annesi07 benim bebeğimde aynı sürekli lambaya televizyona bakıyor sanırım dikkatini çekiyor korkacak birşey yoktur inşallah bebeğim 3 ay 22 günlük
Mercansmom Parlak şeylere ilgi duyuyorlar diye biliyorum ama zararı varmıdır kesin ilenesigin için ben ışık yakmiyorum mutfakla salonum bir mutfağın ışığını açıyorum zararını bilen varsa bende merak ediyorum
Cinarinmelek_annesi07 Mercansmom ya gece zaten kapali isik ama akşamları oturma odasında uyanıkken acik elektirikli soba yanıyor onada bakiyor doktora sorcam bi insallah bisey olmaz
Mercansmom Cinarinmelek_annesi07 evet bende akşamdan diyorum zaten gündüz fln benim evim çok karanlık oluyor ışık yakmak gerekiyor ama zararı varsa diye Los isikta oturuyoruz 🤭 bizim doktor kontrolumuze 1 ay var sorunca cevabı yazarsanız sevinirim
Sevda6767 Cinarinmelek_annesi07 küçükmüş daha canim ben büyük sandım. Merak etme o aylarda çok normal benim kızım perdeye bakardı :) yeğenim senin bebek gibi ışığa bakardı. Bi sorun olmaz yani canim
Cinarinmelek_annesi07 Fmagn bende anlamadim ama ben baktim isiga sonra etrafa baktim bulanik gördüm bisey olmaz inşallah
Neziha İlgisini çekiyor renkler beyaz olsun siyah olsun fark etmez korkma yani bişey olmaz o kadar fazla göremez onu
1TekAlya Evet bebeklerin ilgisini ışık veya aydınlık parlak cisimler dikkatini çok çekiyor ama elimizden geldiği kadar korursak iyi olur özellikle ışıktan çünkü gözlerinde kaymalar olabiliyor dikkat etmekte yarar var👍
Durununannesi27 Cinarinmelek_annesi07 benim kızım da aynı gözünü ayırmıyor ışıktan koridor un ışığını yakıyorum odadayken bu kez kapıya bakıyor koridor a doğru 3 ay 18 günlük