Momsinemmom Üç aylık bebeğim var geceleri içim rahat etmiyor enfeksiyon olursa diye altını değişiyorm mümkün olduğunca uyandırmamaya çalışıyorum. Sizler ne yapıyorsunuz bu konuda ne düşünüyorsunuz
elisa2705 Momsinemmom 5 aylık bebeğimin altını doğduğundan beri değiştiriyorum benimde içim rahat etmiyor maalesef zaten uykulu oluyorlar hemen uykuya geri dönüyorlar böylede devam ederim bebeklerimizde rahat edemez bence ya ben öle düşünüyorum
kevsersrkya Momsinemmom bebeklerin uyku düzeni bozulmaması açısından kaka yapmadığı sürecek değişmek doğru değil
missfortune Momsinemmom o aylarda bezleri zaten sık doluyor ve taşarsa gece üşür diye ben bez çok şişmişse değiştiriyordum. Ama büyüdükçe gece daha az çiş oluyor. Uykusu dağılmasın diye değiştirmiyorum. Hasta olmayan bir bireyin hele ki bebeğin çişi o kadar kısa sürelerde enfeksiyon yapacak kadar bakteri üretmez zaten.
Merveio14 Momsinemmom içiniz rahat etmiyorsa değiştirin tabi ama uyku kalitesi açısından pek önerilmiyor o ıslaklık direk tenine değeceğini düşünmüyorum çünkü Bi kez merak edip peçeteyle beze bastırıp baktım ne kadar ıslak diye o kdar ıslaklık bile vermedi peçeye, bende o yüzden biraz rahat davrandım ve uyurken değiştirmiyorum uyanınca değiştiriyorum
fatmanurdmrbrbr 5 aylık olana kadar geceleri hep değiştirdim içim rahat etmiyordu ama sonra dediler ki geceleri kaka yapmadığı müddetçe değiştirme. 2 aydır bi yatmadan değiştiyorum, bir de sabah kalkınca değiştiriyorum. Gece değiştirmiyorum artık🙏
Tazeanneyimbenn Momsinemmom ben kaka yapmadığı sürece altını ellemiyorum geceleri. Uyku kalitesini bozmak istemiyorum
purpleblue Momsinemmom 5. ayından beri kaka yapmadığı sürece değişmiyorum çok şükür bi sıkıntı yaşamadık
Rez Momsinemmom açmayın derim, öyle alışır ve yapar da , siz açmazsanız o da alışır zaten ve yapmaz da bu bilgiyi tesadüfen bir düğünde öğrenmiştim , 2 aylıkken başlamıştım geceleri açmamaya