nese18 Merhabalar, özel aşı (menenjit ve rotavirüs) fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Bide eczaneden mi alıyoruz?
gurturk nese18 menenjit aşısı olduk ilk doz 1675 TL ödedik bir tane daha vardı onun fiyatını hatırlamıyorum şu an. Özel hastane kontrollüyüz biz dokorumuz kendi yaptı aşıyı biz almadık
Merveio14 nese18 1 ay önce Rota 2. Dozu 1.390 Menenjit ilk dozu 1.670 TL ödedik, Muayenemiz özelde, doktorumuz kontrole denk getirdi ve o şekilde yaptırdık almadık kendisi vurdu
anonim99 nese18 Perşembe günü bizimde ilk dozlarimiz var her iki aşıdan. Bende merakla bekliyorum neler gelcek başımıza 😬
Dlkuzn Merveio14 menenjit para ödemediniz mi devlet karşılamıyor çünkü Özek hastane ücret almadan nasıl yaptı bende özele götüreyim o zaman
gurturk alya00 3 doz. ilk dozunu 6.ayda vurdurdum 2.dozunu da 8.ayda vurdırıcam üçüncü dozu da 12 aydan sondaydı doktorumuz ile öyle anlaştık.
BBuseYY Biz rotarixe 1060 TL ödemiştik menenjit 1.doz 1674 TL ödedik 😑nolcak böyle bilmiyorum ilaçlara %30 zam gelmişti şimdi yine zam gelcek
Aleyna0606 Ayımızda olduk rota ve menenjit birlikte toplam 3200₺ verdik. Bakalım 5. Ayımızdayız bu hafta 2. Dozlar için kaç para vereceğiz bilmiyorum 🤷♀️
KaynanaYiyen Dlkuzn demiş ya menenjite de şu kadar ödedik diye. 🙂 eczaneden almamış doktorda bulunuyor aşı pnu demek istemiş.
Merveio14 Dlkuzn Yanlış anladınız Yorumumda Menenjit ilk dozu 1.670 TL ödedik, diye yazmıştım aslında, biz özel hastaneye gittiğimiz için aşı dozlarını doktorumuz muayene gününe denk getiriyor o gün doktorumuz kendisi vuruyor
gurturk Dlkuzn hayır tabi ki. Biz ödedik doktor kontrol gününe denk getirdi özellikle aşıyı almakla uğraşmadık kendi vurdı hastaneye parasını ödedik
Merveio14 Dlkuzn menenjit aşısı ücretli özel hastanede aşılar mevcut ve yine ücretli biz sadece özel hastaneye gittiğimiz için muayene esnasında doktorumuz vuruyor aşıyı Diğer arkadaşlarda bizim gibi muayene esnasına denk getirmişler onu söylüyorlar Aşı ücretsiz olduğu için değil 😂😂