Cinarefem İyi geceler herkese millet..ben 3 gündür 19 aylık bebeğimi sütten açtım ama bezden nasıl acmaliyim bilmiyorum siz nasıl bezi biraktirdiniz ??
Baloglum93 Cinarefem bezi çıkarıp Atcaksin daha da takmicaksin ilk bı kaç gün sağa sola isicek kaka yapicak sonra aliscak söylemeye yada hareketleriyle belli etmeye baslicak
Alerjikrinit Cinarefem önce sinyalleri takip etmek gerekiyormuş gece bezi kuru kalkacak, kaka yaparken saklanacak, bezden rahatsız olacak. Bunları yapıyor mu?
Cocukgelisimcimomy Cinarefem bebeğiniz hazır mı peki yani altını pisletiginde rahatsız olmuyorsa cisin geldi mi diye sorunca cevap vermiyorsa hazır değil boşuna uğraşıp kendinizi yormayın. Ama önceden tuvalet eğitimi ile ilgili biseyler izleyip okuyabilirsiniz daha kolay olur
Alerjikrinit Cinarefem tuvalet eğitimi hazır olmadan yapılmaması lazım. Emzirmeyi de erken bitirmişsiniz bence aceleniz ne ki bekleyin o zaman çocuğa zarar verirsiniz
Baloglum93 Cinarefem valla çabuk alışsın istiyorsan kafayı yemiyceksin 😃😃😃 ben öyle alistirdim iki gün sürdü inadı 3. Gün anne çiş dedi 😃😃😃 2 sene olcak biraktirali
Cinarefem Alerjikrinit emzirmeyi şu şekilde bitirdim iştahı yoktu ve beni emzik gibi uyku geldiğinde emiyordu normalde pek emmiyordu ve gece emmek için uykudan uyaniyordu bende bir düzene girsin iştahi açılsın yemek yesin diye açtım ama tabii araştırarak birden değil yanii
Cinarefem Cocukgelisimcimomy rahatsızlığı şu şekilde tuvaletini yaptığında asla oturamaz oturmaz onun altını açtıktan sonra oturur rahatsız oluyor ve tabii verdiği sinyallerde tuvaletini yaptığını anlıyorum yüz ifadesinde
Oburiks Cinarefem Daha çok erken , bebek bunun için sinyal vermiyorsa neden acele ettiğinizi anlamadım
Cocukgelisimcimomy Cinarefem işte sinyallerini alınca hemen sorun tuvaletin mi geldi diye önce onu söylemeyi öğrensin sonra rahatsızlık duyar ve kendi yaomadan önce tutmaya falan başlayacak o zaman koşarak tuvalete gidersiniz 😁