Betullgavaz Kızlar bebeğimin kıyafetlerindeki kaka lekesi makine de yıkadım çıkmadı elde denedim yine olmadı ne yapmaliyim çözümü olan var mi
yorgunanne1234 Betullgavaz tüm lekeler için kosla . Bizimde heryer domates zeytin çorba yakalar çıkmıyor kosla da bekletip yıka ilk günkü gibi.
AnnaKarenina_ Betullgavaz hemen beyaz sabunla çitilersen çıkıyor leke kalmıyor yoksa e bebekte çamaşır suyu tozu var renklilerde kullanılıyor
gergo Betullgavaz bitkisel oldugu için hom dan oxi aldım ne kaka lekesi ne yemek lekesi mis gibi oluyor
1civcivannesi Betullgavaz ben önce elimde sabunla yıkıyorum sonra makineye atınca hiç bir şey kalmiyo
Byz33 yorgunanne1234 kesinlikle bende kosla kullanıyorum öncesinde kosla ile makinanın leke programında yıkatıyorum daha sonra bebeğimin deterjanı ile yıkatıp güneşe seriyorum çok güzel ilk günkü gibi oluyor gerçekten
yorgunanne1234 Atlasligunler çok sıcağa gerek yok soğuk bile olur ama ben duşun sicak kısmından açıp direk dolduruyorum ılık oluyor 2 3 saat bazen 6 saat.sabah uyanınca atıp kahvaltıdan sonra fln yıkıyorum.
YaseminBS Makinede önce durulama, sonra leke programında (uzun program) yıkadıktan sonra güneşe asın. Şaka gibi ama güneş kaka lekelerini çıkartıyor
Aslan2103 YaseminBS svet bende boyle yapiyorum. Yikadiktan sonra direk gunese seriyorum aksama bembeyaz oluyor
emreozdemir Betullgavaz beyaz banyo sabunuyla çitileyince (birkaç saat beklemiş kıyafet bile olsa) makinadan çıkınca tertemiz oluyor
mamas_boy Betullgavaz elde sabunla çitileyip makineye atıyorum ben de diğer herkes gibi. sabununu da tamamen yıkamıyorum.