cimcime1018 Erkek bebeklerinizde idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varsa belirtileriniz nelerdi? Lütfen yazar mısınız yarın doktora da götürücem ama sormak istedim… 😪
OnderArasinAnnesi cimcime1018 yeni dogdugunda olmuştu anlamamıştım. Kötü kokulu idrar idrarın köyü renk olması ve bebeğin sürekli huzursuz olması. Antibiyotik veriyorlar hemen geçiyor
pinkooo_02 cimcime1018 biz yaşadık çiş çok çok az yapıyordu kesik kesik bide tabi bezinde pembe lekeler vardı
seboss35 cimcime1018 bizde de kötü kokulu idrar ve hafif sarımsılık vardı götürdük birşey çıkmadı yetersiz sıvı alımından olabilir demişti acildeki doktor ama aynı zamanda kulağında da iltihap çıkmıştı antibiyotik verdi onun için artık idrar yolunda da birşey varsa da o antibiyotik geçirdi
cimcime1018 Katun 6 7 8 degisiyo. Ama çok değiştiriyorum. Huzursuz olduğu için sürekli memede kalmak istiyo bu yüzden de çok çiş kaka yapiyo
cimcime1018 OnderArasinAnnesi İşte bizde bunlar var bikac haftadır büyük ihtimalle enfeksiyon cikicak bu zamana kadar nasıl fark etmedim bilmiyorum 😪
OnderArasinAnnesi cimcime1018 bol bol anne sütüyle besleyin ne kadar çok beslenirse o kadar çabuk atar. Unutmayın bebeğinizin tükürüğü meme ucunuzdaki küçük nokta nokta yerden analiz ediliyor beyninize gidiyor ve bebeğinizin ihtiyacına göre sutunuz şekilleniyor. Yani ilacı sizce
pinkooo_02 cimcime1018 yani bilemedim koku bazen benim oğlumun cisindede oluyor yani nasıl bir koku böyle sam kokusumu
cimcime1018 OnderArasinAnnesi sürekli memede 😪 demek ki huzursuz oldukça beni istiyo yavrum şimdi üzülüyorum düşününce. Daha sık beslicem inşallah atlatır bı an önce yarın doktora da götürücem. Teşekkür ederim ilginize 🌸
Esrans cimcime1018 Yaban mersini püresi yedir demişti doktorum gerçekten harika koyu renkli kokulu çiş dönemi bitti