Dygny23 Prensesannesi61 ben kullanıyorum çok memnunum. V15 süpürürken tuşa sürekli basılı tutmak gerekiyor v12de öyle bir durum yok bir de v15 daha ağır bu sebeple v12 tercih ettim. İkisini de gidip mağazasında denedim.
Rmyhmza Prensesannesi61 Bn v10 kullanıyorum gayet memnunum bütçeme göre aldm annem kndıne v12 aldı oda cok ıyı ama bana sanki ağır geldi tabi bütçeniz varsa ışıklısı dha mantklı 😅
Prensesannesi61 Dygny23 peki bazi yorumlar okudum v12 surekli filtre uyarisi veriyo hazne kucuk oldugu icin falan diye normalda ayda bir yıkanıyormus ama v12 daha kisa surede yikaniyormus falan diye oylemi gercekten
inan-472 Prensesannesi61 hayır öyle bir sey yok 4 ay sonra uyarı verdim yıkadım. Toz haznesinden bahsediyordur o kişi oda sıkıntı değil tek tuşla acıp boşaltıyorsun 3 saniye sürüyor işlem v12 den cok memmunum hem hafif hemde süpürmek icin eliniz tuşta olmuyor sürekli evde ki tozlar yarıya indi
ikikereanne_ Prensesannesi61 Çok memnunum şiddetle tavsiye ederim süpürgenin ergonomik olması bence hepsinden önemlisi sonuçta Karpal tünel sendromu olmak istemem
Prensesannesi61 ikikereanne_ peki surekli filtre temizleme uyari falan veriyomu yoksa ayda bir temizlemek yetiyomu
ikikereanne_ Prensesannesi61 ben daha 10 gundur kullaniyorum filtre daha tertemiz duruyor arada acip bakiyorum uyarida vermedi henüz
Ysdr Ben v12 ti 2 aydır kullanıyorum filtre uyarısı filan vermedi. Çekiş gücü bence normal. Tek güzel yönü acayip hafif ve pratik elinden düşünmüyorsun