Merve_35 Kızlar merhaba e bebekten alışveriş yapmıstım 1000 tl ye 200 tl hediye çeki veriyordu fakat günü gelmesine rağmen kupon kodu tanımlanmamış kimseye de ulaşamıyorum başına gelen var mı ?
MeetJoeBlack Merve_35 biz de alışveriş yaptık ama yaptığımız anda kupon tanımlandı. 24 eylülde alışveriş yaptık, 24 eylülde mesaj geldi kupon kodu. Ama kullanım için 23 Ekim-31 Ekim tarihleri geçerliydi.
bananeabiya Merve_35 bize de gelmedi. Instagramdan dm mi attınız nasıl çözüldü 400 liralık kupon boşa gidecek yoksa 😔
AysenurBaran AysenurBaran ödeme noktasında üstte indirim kuponum var yazıyor tıklarsanz hemen fiyattan düşüuo , ya da hesabım -hediye çeklerim-indirim kuponlarım ‘dan kopyalayın
Merve_35 AysenurBaran uygulamada görünmüyordu instagram sayfasından yazdım kupon kodunu söylediler hallettim çok sağ olun
Merve_35 bananeabiya aynen dm attım ama su an kupon kodu geçersiz diyor tekrar yazdım ama dönüş olmadı halen
bananeabiya Merve_35 canım ben ebebek’i aradım dediler ki bu uygulaması varya eğer o uygulamayı kullanıyorsan giriş yap profil kısmında “hediye çeklerim” butonu var ona basarsan çıkıyormuş bizimki ordan çıktı. Bu arada bu postu açtığın için teşekkür ederim kupon olayını unutmuşuz biz 😅
AysenurBaran Merve_35 bende de öyle diyordu , sepete gittim ödeme kısmında hediye indirim çeki var oraya tıkladım üstte indirim çekimi kopyala vardı
AysenurBaran Ersoynesli10 istediğin kadarında kullanabiliyorsun -200 düşüyo tabi 200 tl altında düşmez