seymaydin1 Kızlar merhaba bebeğim 2 aylık burnu tıkanmış sanarım ama burnundan alabıleceğim birşey yok nefes alamıyor sanarım balgamı var ne yapmam gerekiyor geceleri uyanıp öksürüyor nefes almakta zorluk çekiyor bu durumu yaşıyan varmı
Thedespott seymaydin1 bronşlara ilerlemeden müdahale etmek lazım burnunu aspire et canım güzelce bi de doktora görün ben bu tarz durumlarda serum fizyolojiği nebülizatör ile veriyorum
58prens seymaydin1 burnu tıkalı kalmayacak temizlemekte korkmayın ilk 4 ay burun temizleme çok önemli ayrıca.oksuruge de engel olur düzenli temizlerseniz ama bı Dr a gidin içiniz de rahat etsin
melike567 seymaydin1 kizim dogdugundan beri vardi hirilti suan 6 aylik baya azaldı kac kere goturdum doktara hatta kamereyla bile baktilar hic bisey yok kendi geecer dedi en aon goturdugum buyudukve dedi dedigi gibi baya azaldi yok denecek kadar
seymaydin1 Thedespott kaloriferleri yaktığımız üçün kuruluk oluyor diye duydum sanarım nasıl burun temizliği yapabilirim yarın doktoruna göstericem umarım çözülür hemen
Cennetinsusu melike567 Oğlum hasta oldu 4 aylıkken ondan beridir var hırıltısı bir türlü geçmedi. Doktora da götürdüm herşey normal büyüdükçe geçecek o zaman dimi ama sizinki doğuştanmış ayy geçmek bilmedi yaa Şuan oğlum 5 aylık
Eslemervaela fizyolojik serumdan enjektor ile cek yan yatirip sik burnuna sonra aspirator ile cek canim burun deliginin gerisi kapalidir sıkınca rahatlar
melike567 Cennetinsusu dogdugunda vardi evet 4 aylik olunca gecmeye basladi suan 6 aylik hiç kalmadı cok fazlaydi hirilti gece boldiginiz horluyordu suan hic yok şükür surekli burnunu temizledim hergun belki o faydali oldu
Nrmnn5308 seymaydin1 vok kuru ortamda ise ondan olabilir benimkindede oyleydi kombiyi acinda hırıltılı nefes alıyordu sanki balgam atacak takılıyor gibiydi deniz suyu var onu kullanabilirsin etkisi var sonra aspiratorle cek bende ise yaradı
Ebus2045 seymaydin1 odanın nemini takip edin doktora muhakkak götürün çok küçük doktora nasıl temizlemeniz gerektiğini sorun hatta bir kere o temizleyip size göstersin ki sizde bilen birinden daha iyi öğrenmiş olun bence
Cennetinsusu melike567 Olabilir canım. Doktor alerji ilacı verdi kullanmak istemedim ama geçmiyor bir türlü 2 gündür kullanmaya başladım bende